1

De Grimberghoeve


-advertentiepositie-De Grimberghoeve

Even weg uit de drukte? Op de Grimberghoeve kom je helemaal tot rust. Boek een verblijf in een hooiberghuisje of in een luxe appartement. Met je eigen caravan of tent kun je terecht op de landschapscamping bij de boerderij. Rondom de Grimberghoeve staan eeuwenoude bomen wat de plek een uniek en besloten karakter geeft. Op het terrein grazen koeien en paarden. Op zoek naar een landelijke plek voor een familie- of bedrijfsfeest? De Grimberghoeve organiseert huifkartochten, solextours compleet met een afsluitende barbecue. Ga ook een sportieve uitdaging niet uit de weg. Pak de jachtboog, speel een potje boerengolf of ga lekker het water op in een kano. De Regge stroomt achter de camping.
De Reggestreek is een heerlijke plek op de grens van Twente en Salland. Het lieflijke riviertje De Regge kronkelt hier door bos en weide. Nog niet zo lang geleden is het beekdal van De Regge grondig aangepakt en zijn de oeverwanden hersteld. In het voorjaar is het extra genieten van de bloeiende bloemen langs het water. Er zijn talloze fietsroutes uitgezet, dus zet de fietsdrager maar vast achterop de auto!

De Grimberghoeve in Notter leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.) en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek grimberghoeve.nl

De Grimberghoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.