Ontsnap uit Room of Riddles in Antwerpen

De deur valt dicht en de klok begint te tikken... Jij en je teamgenoten zitten in een kamer opgesloten en moeten binnen een uur allerlei raadsels en puzzels oplossen. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen? Kies uit drie spannende kamers vol gevaren en mysteries bij Room of Riddles.

Race tegen de klok

Daag jezelf en vrienden, familie of collega's uit! Los puzzels op en ontrafel mysteries en raadsels in een strijd tegen de klok. Bij Room of Riddles móet je wel samenwerken om te kunnen ontsnappen uit een van de drie kamers. Elke kamer heeft een eigen verhaal waar unieke uitdagingen bij komen kijken. Kies uit welke spannende kamer jij wilt ontsnappen!

Voor welke Escape Room kies jij?

In elke kamer kom je voor andere beproevingen te staan. Welke kamer kies jij? In Escape Room 1: Antwerp Harbor is het alsof je in de Antwerpse haven bent belandt. Waan je in een andere wereld, maar vergeet de tijd niet! Heb jij genoeg kennis om te ontsnappen?

Ga het avontuur aan in Escape Room 2: The Mad Scientist en ontmantel de bom van een gestoorde professor. De spanning stijgt met de seconde en de bom tikt maar door... Houd jij je hoofd koel in deze race tegen de klok?

In Escape Room 3: The Secret Tomb stap je de tombe van een oude farao binnen. Ontdek wat er in de geheime tombe naast het graf van Toetanchamon ligt verscholen, maar pas op! De tombe zit vol schrikmomenten die zo intens zijn, dat maar weinig mensen weten te ontkomen uit deze kamer...

De ultieme relatietest

Room of Riddles is de perfecte proef om te testen hoe goed jij met je zus, beste vriend of partner kunt samenwerken. Ideaal voor teambuilding, of om je relatie te versterken met een originele en spannende date! Voor bedrijven zijn er arrangementen mogelijk. Heb je specifieke wensen voor een feestje of een uitje? Laat het de Riddle Masters weten! Zij houden rekening met jouw wensen. Neem contact op met Room of Riddles.

Ontsnap uit Room of Riddles in Antwerpen in Antwerpen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bezoek antwerp.roomofriddles.com »