Ontsnap uit Room of Riddles in Antwerpen

Room of Riddles

De deur valt dicht en de klok begint te tikken... Jij en je teamgenoten zitten in een kamer opgesloten en moeten binnen een uur allerlei raadsels, puzzels en mysteries ontrafelen. Lukt het jou en je vrienden, familie of collega's om op tijd te ontsnappen? Kies uit verschillende spannende kamers vol gevaren en mysteries bij Room of Riddles. Elke kamer heeft een eigen verhaal waar unieke uitdagingen bij komen kijken. Kies uit welke spannende kamer jij wilt ontsnappen!

Voor welke kamer kies jij?

In elke kamer kom je voor andere beproevingen te staan. Welke kamer kies jij?
  • In Escaperoom 1: Antwerp Harbor is het alsof je in de Antwerpse haven bent belandt. Waan je in een andere wereld, maar vergeet de tijd niet! Heb jij genoeg kennis om te ontsnappen?
  • Ga het avontuur aan in Escaperoom 2 & 3: The Mad Scientist en ontmantel de bom van een gestoorde professor. De spanning stijgt met de seconde en de bom tikt maar door... Houd jij je hoofd koel in deze race tegen de klok? De kamer heeft ook een opvolgende kamer, voor wie er geen genoeg van kan krijgen. Deze kamer is ook afzonderlijk te spelen.
  • In Escaperoom 4: The Secret Tomb stap je de tombe van een oude farao binnen. Ontdek wat er in de geheime tombe naast het graf van Toetanchamon ligt verscholen, maar pas op! De tombe zit vol schrikmomenten die zo intens zijn, dat maar weinig mensen weten te ontkomen uit deze kamer...
  • In het verhaal van Escaperoom 5: The Aztec Temple heeft een Azteekse sjamaan een vloek uitgeroepen over de hele aarde. Hiërogliefen bij een tempel in Mexico zeggen dat alleen degene met een heldere geest zijn vloek kan beëindigen en de wereld kan redden. Zijn jij en je team de helden van de dag?

De ultieme relatietest

Room of Riddles is de perfecte proef om te testen hoe goed jij met je zus, beste vriend of partner kunt samenwerken. Ideaal voor teambuilding, of om je relatie te versterken met een originele en spannende date tijdens een weekendje Antwerpen!

Vergaderen en ontsnappen

Voor bedrijven zijn er arrangementen mogelijk tot twintig personen. Combineer bijvoorbeeld een van de kamers met een vergadersessie bij Room of Riddles en begin geïnspireerd en energiek met vergaderen. De Riddle Masters houden rekening met jouw wensen!

Room of Riddles in Antwerpen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: iStock - Room of Riddles.

Foto: Room of Riddles.

Foto: iStock - Room of Riddles.

Foto: iStock - Room of Riddles.

Foto: iStock - Room of Riddles.

Foto: Room of Riddles.

Foto: iStock - Room of Riddles.

Foto: Room of Riddles.