Met de hele klas naar Toverland

Met de hele klas naar Attractiepark Toverland. De leraar of lerares die met die boodschap komt, heeft vast een klas vol juichende kinderen. Want wie wil nou niet de hele dag van attractie naar attractie rennen? Wat voor weer het wordt, dat maakt niet uit, want er zijn binnen en buiten attracties te vinden in dit overzichtelijke pretpark. En met vier achtbanen en twee wildwaterbanen hebben de kinderen na afloop genoeg om over na te praten!

Op nog geen twintig minuten rijden van Eindhoven ligt Attractiepark Toverland. Na aankomst krijgt iedere klas een persoonlijk welkom en een eigen verzamelplek toegewezen. En dan kan de pret beginnen! Met meer dan dertig attracties en shows is er voor iedere scholier iets te beleven, van welke leeftijd dan ook.

Magische attracties

Met z'n allen in Troy, de hoogste, snelste en langste achtbaan van de Benelux, en op een spetterende wildwaterexpeditie op de Djengu River in de Magische Vallei. In deze vallei zijn ook de Dwervels te vinden en een gave fonteinenshow. Op de Maximus' Blitz Bahn zoekt Maximus, uitvinder van de nieuwe bobslee, snelle testrijders. Wie is de snelste uit de klas? Er is zoveel te beleven in Attractiepark Toverland, dat een dag eigenlijk te kort is.

Korting voor scholen

Een schoolreisje organiseer je voordelig bij Toverland. Kies één van de schoolreisdeals en bespaar op de prijs van friet en ijsjes. Scholen die vooraf bestellen krijgen een frietje voor € 2,35 en een ijsje voor slechts € 0,90. Bekijk alle schoolreisdeals van Attractiepark Toverland.

Met de hele klas naar Toverland in Sevenum leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.