Tropische vlindertuin Klein Costa Rica

Ben jij ooit in de tropen geweest? Daarvoor hoef je niet langer de halve globe over te reizen. Bezoek de overdekte tropische vlindertuin Klein Costa Rica en ontdek meer dan honderd soorten planten en bomen van over de hele wereld! Bewonder onder andere exotische vlinders, vogels, vissen, reptielen en schelpen.

Bezoek www.kleincostarica.nl »

Tropische dieren

Behalve meer dan driehonderd prachtige vlinders zie je bij Klein Costa Rica de leguaan, de Victoria Kroonduiven - de grootste duiven ter wereld, de kolenbranderschildpadden en andere bijzondere beesten. Zie jij de Pig Nosed Turtle in de tropische vijver zwemmen? Dat is een schildpad met vinnen en een varkensneusje.

Klim op de hangtouwbrug

Waan je in een buitenlands woud en bewonder de collectie exotische bomen en planten uit India, Zuid-Amerika, Maleisiƫ en andere verre oorden. Liever alles van bovenaf bekijken? Klim op de hangtouwbrug en loop tussen de topjes van de bomen! Hier ontdek je allerlei verstopte vogels en misschien spot je zelfs wel de lori: een felgekleurde papegaai met veren in alle kleuren van de regenboog.

Spannende kinderfeestjes

Vier je verjaardag met een speurtocht bij Klein Costa Rica! Speur dieren op in de vlindertuin en verzorg ze in het paviljoen. Het kinderfeestje is inclusief chips, ranja en een rondje vissen voeren. Ouders en begeleiders genieten van een gratis kopje koffie of thee.

Tropische vlindertuin Klein Costa Rica in Someren leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 6,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.kleincostarica.nl »

Wat zie je zwemmen in de tropische vijver?

Bekijk tropische vlinders.

Wat zie je zwemmen in de tropische vijver?

Wat zie je zwemmen in de tropische vijver?

Wat zie je zwemmen in de tropische vijver?

Een Pig Nosed Turtle.

Wat zie je zwemmen in de tropische vijver?

Klim op de hangtouwbrug.