Beoordelingen Tropische vlindertuin Klein Costa Rica

Eenmalig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30-08-2018

Datum beoordeling: 8 september 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Opzich wel mooi aangelegd maar voor die prijs ga ik liever ergens anders heen. Erg klein en onhandig met een kinderwagen. Helaas ween eenmalig bezoekje.

Beoordeling gegeven door Kim.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 mei 2018

Datum beoordeling: 21 mei 2018

Reisgezelschap: met partner

Wij zijn ongeveeer 90 minuuten binnen geweest en vonden het prachtig. We wonen maar 10 km van Someren af en gaan vast en zeker nog een keer terug. We zullen het iedereen aanbevelen zowel jong als oud om hier naar toe te gaan, Groetjes Gemmy en Paul

Beoordeling gegeven door Gemmy.

Fantastisch
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16 mei 2018

Datum beoordeling: 18 mei 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Wij hebben ongeveer 2 uur genoten van de prachtige fladderende vlinders en alle andere bijzondere dieren in de kassen. We hebben maar een tip: Als je met de bus komt, staat er nergens een verwijzing naar Klein Costa Rica. Zelfs met Google Maps was het nog even zoeken. Vraag bij de gemeente een reclamebord aan.

Beoordeling gegeven door Jacqueline.

Warm, mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-4-2017

Datum beoordeling: 6 april 2017

Reisgezelschap: met partner

Mooie vlinder- en plantentuin. Wel heel erg warm. Niet zo heel groot.

Beoordeling gegeven door Marij van der Velden.

Teleurstelling
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 4-5-2016

Datum beoordeling: 4 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik snap niet helemaal waar die mooie beoordelingen weg komen zeker familie en vrienden Een dagje weg! We stonden binnen een 20 min en 27 euro lichter weer buiten Veel geld voor iemand zijn hobby te mogen bekijken. Toen we binnen kwamen dachten we echt, is dit alles een klein hokje met vlinders en een binnen plaats waar wat vogels rond lopen en een vijver met vissen We stonden echt te kijken waar we dan nog meer heen konden ,maar dat was echt alles Al met al een teleurstelling en absoluut geen DAGJE ! Weg En zeker geen 8,50 intree waard 15 euro erbij en je hebt echt een dagje weg naar een dierentuin Hans, Miranda en de kinderen

Beoordeling gegeven door Hans.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-04-2016

Datum beoordeling: 1 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mijn zoon had de middag van zijn leven en keek zijn ogen uit.Mijn zoontje heeft namelijk als hobby vlinders vangen/bekijken om ze vervolgens weer vrij te laten. Dus zijn dag kon echt niet stuk.

Beoordeling gegeven door Saskia.

verrassend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2015

Datum beoordeling: 1 maart 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zoveel te zien. Fijne sfeer en overzichtelijk en verassend

Beoordeling gegeven door leo en bertha van eijk.

Geweldig top klasse
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 februari 2016 , 27 februar

Datum beoordeling: 1 maart 2016

Reisgezelschap: alleenreizend

Geweldig mooi ik zelf ben er nu 2x geweest , kom er helemaal tot rust en heb dan paar uurtjes géén pijn (fibromyalgie) en daarom meteen een Abonnement gehaald voor dit jaar, Personeel heel vriendelijk vraag je iets , krijg je netjes antwoord en begrijp je het niet helemaal dan zijn ze zeker niet te beroerd om het nogmaals ut te leggen een echte aanrader om daar wat uurtjes te vertoeven en genieten van de rust Top locatie en toch dichtbij mvg Marianne Meeuws

Beoordeling gegeven door Marianne Meeuws.

Geweldig mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 februari 2016

Datum beoordeling: 1 maart 2016

Reisgezelschap: gezin

Er is zoveel te zien. Diverse soorten vlinders, enorme hoeveelheid planten. Ook vogels en vissen in overvloed. Je valt van de ene Oh in de andere Oh omdat je steeds weer iets nieuws ziet. Er is heel veel aandacht en zorg besteed aan het mooi maken van de ruimte. Ook met een handbewogen rolstoel goed toegankelijk. Met scootmobiel wordt het lastig omdat de paden smal zijn en diverse bruggetjes waar je overheen moet.

Beoordeling gegeven door Brenda.

heel indrukwekkend en heerlijk om te zijn
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-02-2016

Datum beoordeling: 1 maart 2016

Reisgezelschap: met een groep

Je kan er genieten van de tropische geluiden dieren en de lekkere warme omgeving.Ook voor de kinderen een fijne plaats om te zijn. De touwbrug was erg leuk

Beoordeling gegeven door helmievandijk@hetnet.nl.

Tropisch !
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: meerdere keren

Datum beoordeling: 1 maart 2016

Reisgezelschap: gezin

Mooie, leerzaam,mooi aangelegd, tropische vlndertuin. Heel vriendelijk personeel die jou goed en dudelijk en veel over de dieren kan vertellen.

Beoordeling gegeven door Ellen Hoeben.

Erg mooi!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2015

Datum beoordeling: 1 maart 2016

Reisgezelschap: met partner

Mooie tropische tuin. Ik zou wel uren bij de vlinders kunnen zitten...

Beoordeling gegeven door Dorien Verhoeven .

Fantastich
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18*11-2015

Datum beoordeling: 1 maart 2016

Reisgezelschap: met partner

Ik geef een negen omdat we laat in het seizoen zijn geweest. Kom rond maart/april terug en dan krijgen jullie zeker een 10. Vond het zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door M van de Donk.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-02-2016

Datum beoordeling: 1 maart 2016

Reisgezelschap: alleenreizend

Een erg mooie tuin met veel verschillende soorten flora en fauna. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Beoordeling gegeven door Thijs Hurkmans.

Prachtig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 februari

Datum beoordeling: 1 maart 2016

Reisgezelschap: met partner

Een stukje prachtige natuur, waar je in rond kunt dwalen en kunt genieten van alle dieren, planten en bomen. Ontspanning voor jong en oud met daarbij nog een prachtig paviljoen waar je heerlijk kunt zitten om iets te drinken.

Beoordeling gegeven door Guus Smits.

Belevenis
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september 2015

Datum beoordeling: 28 januari 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Een prachtige belevenis met veel vlinders en een prachtig aangelegde tuin.

Beoordeling gegeven door Smits.