Tropische vlindertuin Klein Costa Rica


-advertentiepositie-Tropische vlindertuin Klein Costa Rica - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Voor een tripje naar de tropen hoef je niet de halve globe over te reizen. Bezoek de overdekte tropische vlindertuin Klein Costa Rica en ontdek meer dan honderd soorten planten en bomen van over de hele wereld. Bewonder onder andere exotische vlinders, vogels, vissen en de bijzondere Pig Nosed Turtle - een schildpad met een varkensneusje!

Ontmoet tropische dieren

Behalve meer dan driehonderd prachtige vlinders zie je bij Klein Costa Rica toekans, leguanen, Victoria Kroonduiven (de grootste duiven ter wereld), kolenbranderschildpadden en andere bijzondere beesten. Zie jij de Pig Nosed Turtle in de tropische vijver zwemmen? Dat is een schildpad met vinnen en een varkensneusje (zie op de foto hiernaast een voorproefje).

Loop tussen de boomtoppen

Waan je in een buitenlands woud en bewonder de collectie exotische bomen en planten uit India, Zuid-Amerika, Maleisië en andere verre oorden. Extra leuk: op de hangtouwbrug loop je tussen de topjes van de bomen! Hier ontdek je allerlei verstopte vogels. Misschien spot je zelfs wel de lori: een felgekleurde papegaai met veren in alle kleuren van de regenboog. Of zie je een kleine kolibrie met razendsnelle vleugelslagen voor een bloem in de lucht 'staan'. Zo kunnen ze er met hun lange snavel nectar uithalen.

In Klein Costa Rica wonen ook enkele schattige stokstaartjes. Ze leven in hun eigen, verdiepte ruimte, zodat je ze goed kunt zien.

Tropische vlindertuin Klein Costa Rica in Someren leent zich ook goed voor een familiedag, schoolreisje, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.kleincostarica.nl

Tropische vlindertuin Klein Costa Rica
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.