Bedrijfsuitjes in Attractiepark Toverland

Even terug naar dat speelse gevoel dat je als kind had. Attractiepark Toverland neemt je mee naar een magische wereld, ver weg van de alledaagse drukte binnen het bedrijf. Beleef de magie samen met je collega's! Kies uit verschillende evenementenlocaties voor gezellige en geslaagde bedrijfsuitjes, netwerkborrels, personeelsfeesten of teambuildingsactiviteiten. Elke locatie heeft een uniek thema.

Een betoverend bedrijfsevenement

Maak de band met collega's en klanten nog sterker in Toverland, waar je een tot in de puntjes verzorgd feest laat regelen. Een origineel feest met swingende muziek, spannende attracties en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Er zijn allerlei thema's mogelijk! Zoals de Tropical Party, een bedrijfsfeest met een exotisch tintje. Alsof je ineens met het hele kantoor op een tropisch eiland zit! Of duik met z'n allen een Oostenrijkse skihut in met het Biergarten Arrangement. Inclusief schlagermuziek en een Duits buffet. Bekijk alle arrangementen voor themafeesten.

Het hele jaar feest

Toverland is het hele jaar lang de ideale locatie voor grote en kleinere bedrijfsfeesten. Speciale Sinterklaasfeesten in november en december en feestelijke nieuwjaarsrecepties in januari. Inclusief een betoverend welkom, een lekkere lunch en een heerlijk dinerbuffet. Dat maakt een bedrijfsevenement tot een magische ervaring.

Maak je geen zorgen over de uitnodigingen of het vervoer: Toverland maakt de uitnodigingen met alle liefde zelf en zorgt voor een gezamenlijke busrit voor het hele bedrijf.

Bedrijfsuitjes in Attractiepark Toverland in Sevenum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.