Magische dag met vereniging of vriendengroep in Toverland

Doe de hele sportvereniging of de vriendengroep een plezier met een dagje in Attractiepark Toverland. Dit gave pretpark, 20 minuten rijden vanaf Eindhoven, heeft met 30 shows en attracties iets in huis voor elke leeftijd. En tussendoor geniet je samen van een zelf meegebrachte picknick, een snackmenu of een baguettemenu.

Bekijk alle arrangementen voor groepen.

Maar voordat je aan eten denkt, wachten er maar liefst vier achtbanen in Attractiepark Toverland! Probeer ze allemaal uit en daag zelfs die meest voorzichtige vriend of teamlid uit voor een ritje in Troy. Dit is de hoogste, langste en snelste achtbaan van de Benelux! In de Magische Vallei, het nieuwste themagebied, vind je zeven attracties waaronder de Djengu River. Stap in en probeer maar eens droog te blijven tijdens deze wildwaterexpeditie. Gelukt? Dan wacht nog de Backstroke: een boomstammen-wildwaterbaan. Hier eindig je met een grote plons in de vijver van de Tovertuin. Op pad met kleine kinderen? Ga dan naar het Land van Toos en bezoek het Toverhuis.

Voordelig voor groepen

Groepen met meer dan twintig personen profiteren van een leuke korting in Attractiepark Toverland. Om de dag compleet te maken bestel je meteen een horeca-arrangement, met frietjes, een hamburger of juist een gezonde baquette. Bekijk alle arrangementen voor groepen en reserveer een fantastische dag.

Magische dag met vereniging of vriendengroep in Toverland in Sevenum leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Bezoek toverland.nl »