Vier je familiedag in Attractiepark Toverland

Maak een razendsnelle rit in één van de stoere achtbanen van Attractiepark Toverland. Buiten en binnen wachten grootse avonturen voor de hele familie. Denk met een glimlach terug aan een spannende familiedag bij Toverland, of organiseer een zakelijke relatiedag inclusief aanhang. Een dagje Toverland met de kinderen is een feest!

Entertainment voor jong en oud

Beleef een onvergetelijke en magische dag met het hele gezin, opa, oma en andere familieleden. Of ga met collega's een dagje uit en neem de gezinnen mee voor een bedrijfsfamiliedag! Dat maakt een bedrijfsuitje net iets persoonlijker. Vier jullie familiedag of relatiedag bij Toverland! Je bent de hele dag zoet met alle attracties binnen én buiten. Zoals Troy, de langste houten achtbaan van de Benelux. Op de familiedag is er aanvullend entertainment beschikbaar: een ballontovenaar, schminkers en een goochelaar.

Een betoverende dag

Benieuwd hoe een gemiddelde familiedag bij Toverland verloopt? De dag begint met een Magisch Welkom: een verrassing op een exclusieve locatie in het park. Daarna geniet je tot lunchtijd van alle attracties in Toverland. In de middag krijg je een Betoverende Lunch en creëer je een goede bodem om de rest van het park te verkennen. Aan het einde van de dag schuift iedereen aan voor een magisch dinerbuffet.

Goed geregeld

Een familiedag in Toverland is tot in de puntjes verzorgd, zodat je zelf optimaal kunt genieten van het uitje! Van de uitnodigingen tot met z'n allen per bus weer naar huis: alles wordt geregeld. Tel daar de mooie locaties, het eten en drinken en alle shows en attracties bij op en je hebt een familiedag om nooit te vergeten! Familiedagen en relatiedagen zijn te organiseren vanaf vijftig personen.
Attractiepark Toverland in Sevenum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.