Westfriese wandelbelevenis plus high tea

Westfriese wandelbelevenis plus high tea

Ontdek het prachtige Westfriesland in Noord-Holland te voet met een compleet verzorgde wandelroute van Wandelen & Slapen. Verken de natuurrijke omgeving tijdens een natuurrijke wandeling. De afstand bepaal je zelf: de kortste route is vijf kilometer de langste route is twintig kilometer. Een creatieve workshop onderweg en een high tea tot slot: alles wordt voor je geregeld. Jij hoeft alleen maar te genieten!

De wandelroute van de Westfriese wandelbelevenis begint in Schellinkhout, vlakbij Hoorn. Daar krijgen wandelaars een rugzakje vol typisch Westfriese lekkernijen mee voor onderweg. De route brengt je over onverharde en verharde paden. Hoe bont je de tocht maakt, bepaal je zelf. De afstanden variëren tussen vijf en twintig kilometer. Je komt langs weilanden, eeuwenoude dorpjes en geniet van molens, tulpen, koeien en een prachtig uitzicht over het Markermeer. Liever fietsen? Kan ook! Speel onderweg een potje midgetgolf - alleen beschikbaar vanaf april tot en met oktober - of doe mee aan een workshop en maak je eigen brocante etagère.

Healthy high tea

Als kers op de taart krijg je aan het einde van de tocht een heerlijke high tea. De high tea bestaat uit meerdere gangen en hoeft niet perse ongezond te zijn. Er is namelijk ook een healthy high tea beschikbaar, voor een toeslag van vijf euro per persoon. Net zo lekker, maar dan met minder suiker en boter en met meer groente en fruit. Een gezonde afsluiter voor een actieve en gezellige dag!

Ontdek Noord-Holland

Wandelen en Slapen biedt meer arrangementen en wandelroutes door Noord-Holland. Ontdek bijvoorbeeld de rustieke kant van Amsterdam, weg van het massatoerisme. Of beleef een nostalgische reis per stoomtram naar Medemblik en verken Enkhuizen te voet!

Westfriese wandelbelevenis plus high tea in Schellinkhout leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Westfriese wandelbelevenis plus high tea

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.