1

Dinoland Zwolle


-advertentiepositie-Rawwrr! Oog in oog met T. rex in Dinoland

Hard gebrul, vlijmscherpe tanden en priemende ogen die je volgen. Zag je die dino nou bewegen? In Dinoland ga je op een spannende ontdekkingstocht tussen meer dan vijftig levensechte dinosaurussen. De grootste is wel dertig meter hoog! Vanaf het klimparcours hoog boven de grond zie je ze nog beter. Alleen voor echte durfals!

Word dino-expert

Diep onder het zand ligt het megagrote skelet van een Tyrannosaurus rex verscholen. Help hem mee opgraven in de Dino-Dig. Ga vervolgens op avontuur en los alle puzzels op bij de Dino-speurtocht. Waarom kan de Postoschus zo hard rennen en hoe hard kan de Diplodocus met zijn staart slaan? In Dinoland leer je allemaal leuke feitjes over de eeuwenoude beesten.

Spelen in de prehistorie

De dinosaurussen houden je nauwlettend in de gaten terwijl je urenlang speelt. Klim in de helikopter, het vliegtuig of de jeep en ga op dinojacht! Ook minigolfen en lasergamen in Dinoland is mogelijk. Verschuil je tussen de dino's, maar pas op dat ze niet in beweging komen...

Binnen in Dinoland

Ook bij slecht weer is er in Dinoland genoeg te beleven. In de indoorspeelhal vind je naast glijbanen en speeltoestellen ook grote schermen waarop je interactieve games kunt spelen. Speel een potje bowlen of race door een dino-omgeving; je bestuurt het spel door te bewegen met je eigen lichaam. Aan het eind van de dag geniet je met z'n allen in het T-Rextaurant van frietjes in de vorm van dinosaurusklauwen!

Dinoland Zwolle in Zwolle leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,25 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek dinoland.nl

Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.
Foto: Dinoland.