Historyland

Historyland

In Historyland komt historie tot leven! Reis terug naar de tijd toen dinosauriërs en mammoeten over de aardbol stampten. Bibber je een weg door de IJstijd, omgeven door sabeltandkatten en holenberen, om vervolgens eeuwen over te slaan en in een gevechtshelikopter uit de jaren veertig te belanden. Beleef verschillende indrukwekkende stukken geschiedenis bij Historyland!

Topstukken in De Mammoetsteppe

Bewonder in deze tentoonstelling een levensgrote mammoet, sabeltandkat, grottenbeer en wolharige neushoorn uit het 'pleistocene tijdperk'. Bekijk fossielen uit verschillende tijdperken en ontdek hoe jagers van toen vroeger leefden en welke gereedschappen zij gebruikten. Leuk: je kunt ook je eigen pijl en boog uit de Steentijd maken!

Historypark

Er is nog véél meer te doen in Historyland. Zo kun je goud zoeken, fossielen opgraven en in de tentoonstelling 1940-1945 terugreizen naar de Tweede Wereldoorlog. Buiten in het Historypark heb je een Dinopark, een Oorlogsveld vol oorlogsvoertuigen en een bunker uit de oorlog. Je kunt zelfs Historygolf spelen! Dan maak je al midgetgolfend langs twaalf holes een reis door de geschiedenis. Let wel; voor Historygolf geldt een aanvullende entreeprijs.

Historyland in Hellevoetsluis leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Historyland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.