Uitstapjes vlakbij Historyland

Zwembad De Eendraght

hellevoetsluis, Zuid-Holland (2.27km)  -  Bij Zwembad De Eendraght kun je heerlijk baantjes zwemmen of aqausporten, maar er zijn ook allerlei leuke attracties. Sjees van de 71 meter lange glijbaan!

Openluchtmuseum Fortresse Holland

hellevoetsluis, Zuid-Holland (3.3km)  -  Beleef de tijd dat Hellevoetsluis een oorlogs- en marinehaven was en een belangrijke rol speelde in de Nederlandse geschiedenis. Laat je betoveren door verhalen van de zee in het openluchtmuseum Fortresse Holland.

Zendingserfgoedhuis

zuidland, Zuid-Holland (6.73km)  -  Wandkleden uit heel de wereld, zendingsbusjes in de vorm van een wereldbol en bijzondere oorbellen... in het Zendingserfgoedhuis verwonder je je over het cultureel erfgoed van de protestantse zending.

Zeeweg Pottenbakkers

rockanje, Zuid-Holland (7.83km)  -  Bij Pottenbakkerij Zeeweg vindt u het keramiekatelier en de kunstgalerie van Hennie Waalwijk en Ruud Bergkotte. Bezoek deze heerlijke culturele broedplaats in Rockanje.

A Seal: zeehondenopvang en expo

stellendam, Zuid-Holland (8.79km)  -  Bezoek en help opgevangen zeehonden bij zeehondenopvang en expo A Seal in Stellendam. Bezoek bij A Seal ook de expo waar je kunt klimmen op zandbanken, aangespoelde zeecontainers kunt verkennen en leer alles over het redden van mens en dier op zee.

Pluktuin Oostvoorne

oostvoorne, Zuid-Holland (8.83km)  -  Op Voorne-Putten vind je een veld vol bloemen: Pluktuin Oostvoorne. Kies uit de meer dan honderd soorten de mooiste en pluk je je eigen bos bloemen bij elkaar. Leuk: in de zomer hebben ze ook een maisdoolhof.

Ruïne van de Jacobaburcht

oostvoorne, Zuid-Holland (9.11km)  -  De Burcht van Oostvoorne is een mooi bewaard gebleven kasteelruïne uit 1200. Wandel rond de authentieke ringmuur of loop even over het houten bruggetje om een blik naar binnen te werpen. Het oude kasteel werd ooit bewoond door Jacoba van Beieren.

Kinderboerderij Agathahoeve

oostvoorne, Zuid-Holland (9.64km)  -  Voor de echte dierenvriendjes en voor iedereen die wat wil leren van natuur en milieu is de kinderboerderij een leuk uitje. Kom naar de Agathahoeve voor een leuke kindermiddag.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Historyland