Vlieg met een flyboard als stuntman over het water - GESLOTEN
Flyboarden Watersport Friesland

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Waarom bootje varen in Friesland als het veel spannender kan? Trotseer het Sneekermeer met een flyboard, hoverboard of jetpack. Als een held boven het water uitstijgen is niet voor iedereen weggelegd, maar bij Hydro Flight Nederland mag iedereen het proberen. Is het niet gelukt met het flyboard? Dan krijg je je geld terug en heb je sowieso een avontuurlijke en sportieve dag gehad!

Flyboarden en hoverboarden

Weleens gesnowboard of geskateboard? Ga dan het water te lijf op een hoverboard: een board waarmee je over en door het water sjeest. Dit gaat zo hard dat het alleen mogelijk is in de snelvaargebieden zoals de Hydro Flight-locaties in Sneek en Lemmer. Of ga voor een jetpack - zoals Sean Connery deed als James Bond in Thunderball - maar dan al vliegend over het water. Met een flyboard spring je als een dolfijn metershoog uit het water en duik je er net zo hard weer in. Het ziet er ontzettend spectaculair en daardoor moeilijk uit, maar de meeste mensen hebben het binnen vijf minuten onder de knie. Je maakt namelijk gebruik van de modernste flyboards die veel lichter zijn dan de oudere types.

Kies zelf een locatie uit

Hydro Flight Nederland biedt avontuurlijke wateruitjes aan op vaste locaties in Friesland, Groningen en Noord-Holland. Zijn die locaties niet om de hoek? Geeft niks, dan komt Hydro Flight Nederland gewoon naar jullie toe. Zo zijn bedrijfsuitjes makkelijk vlakbij kantoor te vieren en houd je een spetterend feestje met vrienden en familie gewoon thuis - mits er geschikt water in de buurt is, natuurlijk.

Hydro Flight Nederland leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vlieg met een flyboard als stuntman over het water - GESLOTEN