Dagje Dedgum, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Dedgum:

Het Friese Museumdorp

allingawier, Friesland (4.14km)  -  Het dorpje Allingawier in Friesland ligt er nog net zo bij als vroeger. Naast twee kerkjes vind je hier een schilderswerkplaats, grote boerderij en grutterswinkel.

Museum De Tiid

bolsward, Friesland (4.77km)  -  In Museum de Tiid, gelegen in het schitterende stadhuiscomplex van Bolsward, maak je kennis met het rijke verleden van de regio Zuidwest-Friesland.

Friese Bierbrouwerij 'Us Heit'

bolsward, Friesland (5.05km)  -  De Friese Bierbrouwerij Us Heit presenteert met trots acht verschillende natuurzuivere, speciaalbieren. Neem een kijkje in dit familiebedrijf en ontdek ook de single malt whisky Frysk Hynder!

Jopie Huisman Museum

workum, Friesland (5.81km)  -  In het Jopie Huisman Museum is het werk verzameld van de gelijknamige kunstenaar. Zijn schilderijen vertellen het verhaal achter de mens.

Kunstzaal Ada Stel

tjerkwerd, Friesland (6.05km)  -  Kunstenares Ada Stel stelt in haar eigen galerie kunst van zichzelf en van anderen tentoon: keramiek, polyester, glas, brons, schilderijen. Neem een kijkje in de veelzijdige collectie.

Beautyresort en sauna De Leliehof

makkum, Friesland (6.52km)  -  Geniet in het aan het prachtige IJsselmeer gelegen beautyresort De Leliehof van een dag rust, ontspanning en weldaad. Het resort heeft verschillende sauna's, een whirlpool, een zwembad en verschillende beautyarrangementen.

Rondvaart It Preamke

makkum, Friesland (6.82km)  -  Vaar op een elektrische rondvaartboot door de binnenwateren bij Makkum en geniet met volle teugen van het Friese platteland.

Beach Resorts Makkum

makkum, Friesland (7.59km)  -  Beach Resorts Makkum is gelegen nabij het oude vissersdorpje Makkum. Een ultieme locatie voor strand- en waterliefhebbers. De villa's liggen allemaal direct aan het water. Het zandstrand en een gezellige boulevard zijn op loopafstand.

Mermaid Bootverhuur Makkum

makkum, Friesland (7.92km)  -  Friesland staat bekend om... varen! Ga zelf het water rond Makkum op met een bootje van Mermaid. Kies uit één van de gloednieuwe vier Seafinders (geen vaarbewijs nodig) of voor de 100 PK rib (wel een vaarbewijs nodig).

Zwembad Mounewetter

witmarsum, Friesland (8.55km)  -  Bij mooi weer genieten zowel kinderen als hun ouders in Waterpark Mounewetter van de zwembaden, ligweides en de waterspeeltuin.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.