1Ontdek de verborgen plekjes van Antwerpen - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Jamil van Voyage Local heet je van harte welkom in zijn opvallende, mintgroene Renault Estafette uit 1963. In dit mooie voertuig neemt hij iedereen mee, die meer wil zien van Antwerpen dan alleen de binnenstad. Stap in, kies één van de verschillende rondritten en ontdek de haven, de Antwerpse upperclass en de multiculturele wijken. Onderweg kom je erachter waarom Antwerpen de bijnaam 'koekenstad' heeft en waarom de Handelsstraat de place to be is.

Verschillende tochten

Bij Voyage Local kun je verschillende stadstours boeken. Neem met maximaal acht personen plaats in het busje, ga mee op ontdekkingstocht en stuit zonder moeite op de bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de tour Street Life of Antwerp rijdt het busje door de vroegere arbeiderswijken van Antwerpen. Tegenwoordig is het een multicultureel gebied met een kleurrijke historie. Heb je Glorious Antwerp geboekt? Dan word je ondergedompeld in Antwerpse weelde. Bewonder prachtige huizen, gebouwd voor de rijke stedelingen van de 16e eeuw. De tour Food & Drinks neemt je mee langs de beste eettentjes, cafés en delicatessenzaken van de stad.

Bruisende pleintjes en statige architectuur

De Mix of Antwerp tour neemt je mee naar twee tegenovergestelde wijken. In Seefhoek & Borgerhout kom je veel smalle straatjes en leuke pleintjes tegen; overal waar je kijkt is wat te doen. Zurenborg aan de andere kant is een rustigere wijk met imponerende huizen. Hier woonden vroeger rijke kooplieden en beruchte bankiers in hun schitterende huizen. Er staan werkelijk architecturale pareltjes tussen!

Ontdek de verborgen plekjes van Antwerpen - GESLOTEN in Antwerpen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Ontdek de verborgen plekjes van Antwerpen - GESLOTEN