Flight Simulator Training Schiphol

Flight Simulator Training Schiphol

Piloot voor een dag bij Flight Simulator Training op Schiphol. Neem als gezagvoerder of copiloot plaats in de cockpit van de simulator in de oude verkeerstoren op Schiphol en leer hoe je een Boeing 737 NG bestuurt. Het is niet natuurlijk niet echt, maar het voelt wel echt. Een echte piloot begeleidt je in het opstijgen, vliegen en landen.

De Boeing 737 NG800 simulator is een Fixed Based simulator. Dat betekent dat de cockpit stilstaat en je door bewegend beeld het idee hebt dat je zelf vliegt en beweegt. Je begint de dag met een drankje en een video-uitleg van ongeveer een kwartier. Je leert hoe het vliegtuig werkt en welke instrumenten je moet gebruiken tijdens het vliegen. Vanaf een leeftijd van twaalf jaar mag je al in de simulator stappen.

Tip: Maak er een compleet dagje uit van en combineer een sessie in de simulator met een van de andere activiteiten van Flight Simulator Training.

Flight Simulator Training Schiphol in Schiphol leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Flight Simulator Boeing 737 Schiphol 2 piloten met begeleider

Flight Simulator uitzicht schiphol vanuit de verkeerstoren

Flight Simulator Boeing 737 landing Los Angeles