Jump een urban wereld binnen bij Jumping Jack

De wereld staat op z'n kop bij Jumping Jack. Letterlijk: in dit urban trampoline- en freerunpark spring je horizontaal tegen trampolinemuren, maak je vette tricks en stunts op een gigantische airbag en trotseer je een freerunparcours vol obstakels. Daag de zwaartekracht uit in een van de zes jumpzones van Jumping Jack!

Area's vol uitdagingen

Jumping Jack heeft zes verschillende zones waar je helemaal los kunt gaan. In elke ruimte zijn trampolines, obstakels en gave extra's die de zones nog uitdagender maken. In de Fun Area hangen bokszakken boven de trampolines, boven de Foampit hangen een balk én een slackline om overheen te balanceren en bij The Wall kun je horizontaal tegen muren opspringen. Duik in de Dodgeball area's weg voor de bal tijdens een trefbal battle in de lucht en trotseer de Big Airbag voor toffe tricks. Bekijk de zes area's van Jumping Jack. De area's zijn toegankelijk voor kinderen vanaf vijf jaar.

Freerun area

Of je nu een beginner of een pro bent, het parcours in de Freerun area tilt jouw freerunning naar een hoger niveau. Na een sessie hier ben je klaar om je skills op straat te laten zien. Vergeet niet je binnenschoenen mee te nemen als je hier wilt oefenen.

Handig om te weten: Jumping Jack werkt met rondes. Elk heel uur begint een nieuwe ronde. Wees dus op tijd om in jouw area aan je ronde te beginnen! Wie te laat is, moet wachten tot een volgende ronde. Jumping Jack raadt aan een half uur van tevoren aanwezig te zijn.

Samen springen en stunten

Vier een verjaardag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met een jumpsessie. Daag collega's en vrienden uit voor een sessie dodgeball of leer elkaar tricks in de Freerun Area. Bekijk alle mogelijkheden voor een groepsuitje bij Jumping Jack. Voor kinderfeestjes zijn er speciale arrangementen.

Tip: sluit met z'n allen de dag af met hapjes en drankjes in The Coffee Club, of zak lekker met z'n tweeën eventjes onderuit met een kopje koffie terwijl de kids springen.

Jump een urban wereld binnen bij Jumping Jack in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 20,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.jumpingjack.nl »

Freestyle in de Fun Area

Vier je verjaardagsfeest bij Jumping Jack

Freestyle in de Fun Area

Freestyle in de Fun Area

Freestyle in de Fun Area

Leuk voor kids vanaf vijf jaar

Freestyle in de Fun Area

Daag vrienden uit in de Dodgeball area's

Freestyle in de Fun Area

Spring tegen muren op