Jump een urban wereld binnen bij Jumping Jack

Jumping Jack

De wereld staat op z'n kop bij Jumping Jack. Letterlijk: in dit urban trampoline- en freerunpark spring je horizontaal tegen trampolinemuren, maak je vette tricks en stunts op een gigantische airbag, land je salto's in een bak vol schuimblokken en trotseer je een freerunparcours vol obstakels. Daag de zwaartekracht uit in een van de zes jumpzones van Jumping Jack!

Area's vol uitdagingen

Jumping Jack heeft zes verschillende zones waar jong en oud vanaf vijf jaar helemaal los gaat. In elke ruimte zijn trampolines, obstakels en gave extra's die de zones nog uitdagender maken.
  • Fun Area: hier hangen bokszakken boven de trampolines;
  • Foam Pit: balanceer op een balk of slackline. Als je valt, beland je in een bak zachte schuimblokken;
  • The Wall: spring hier tegen de muren op zonder te vallen;
  • Dodgeball area: duik weg voor de bal tijdens een trefbal battle in de lucht;
  • Big Airbag: maak toffe tricks op een giga airbag;
  • Freerun area: of je nu een beginner of een pro bent, het parcours in de Freerun area tilt jouw freerunskills naar een hoger niveau. Vergeet niet je binnenschoenen mee te nemen als je hier wilt oefenen.
Handig om te weten: Jumping Jack werkt met rondes. Elk heel uur begint een nieuwe ronde. Wees dus op tijd om in jouw area aan je ronde te beginnen! Wie te laat is, moet wachten tot een volgende ronde. Jumping Jack raadt aan een half uur van tevoren aanwezig te zijn.

Jumpen met je kinderfeest

Vier een verjaardag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met een jumpsessie. Daag collega's en vrienden uit voor een sessie dodgeball of leer elkaar tricks in de Freerun Area. Bekijk alle mogelijkheden voor een groepsuitje bij Jumping Jack. Voor kinderfeestjes zijn er speciale arrangementen.

Tip: sluit met z'n allen de dag af met hapjes en drankjes in The Coffee Club, of zak lekker met z'n tweeën eventjes onderuit met een kopje koffie terwijl de kids springen.

Jumping Jack in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Jumping Jack.

Foto: Jumping Jack.

Foto: Jumping Jack.

Foto: Jumping Jack.

Foto: Jumping Jack.

Foto: Jumping Jack.

Foto: Jumping Jack.

Foto: Jumping Jack.

Foto: Jumping Jack.

Foto: Jumping Jack.