Jumping Jack
Jumping Jack: jumpen, freestylen en glow in the dark golf

De wereld staat op z'n kop bij Jumping Jack. Letterlijk: in dit urban trampoline- en freerunpark spring je horizontaal tegen trampolinemuren, maak je vette tricks en stunts op een gigantische airtrack, land je met je salto's in een bak vol schuimblokken en kun je zelfs gamen met je sprongen. Daag elkaar en de zwaartekracht uit bij Jumping Jack!

 Bezoek www.jumpingjack.nl

Zes vette jumpzones

Maak salto's van trampoline naar trampoline, of pak twee trampolines naast elkaar en kijk wie van jullie de hoogste sprongen maakt. Oefen je gaafste tricks en land in de giga airbag. Nog een keer! Zelfs de muren zijn veranderd in trampolines voor coole stunts. Wie blijft het langst overeind op de evenwichtsbalk? En spring je hoog en snel genoeg om de ronddraaiende sweeper te ontwijken? Gooi elkaar af in de dodgeball area en ga gamen in de game area. Hier volg je jezelf op het scherm, terwijl je naar een steeds hoger level springt.

Ieder half en heel uur start een nieuw uur vrij jumpen. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.

Jacks Magic Forest

Uitgesprongen? Ga dan op avontuur in Jacks Magic Forest: een magische glow in the dark wereld vol sprookjeselementen. Mini-golf je een weg langs de boselfjes, pratende bomen, lichtgevende paddenstoelen en draken tot je bij de finish bent. Even helemaal weg uit de realiteit. Spoiler: schrik onderweg niet van de gave speciale effecten als iemand een hole-in-one maakt! Een tof avontuur voor het hele gezin.

Tip: sluit met z'n allen de dag af met hapjes en drankjes in The Coffee Club, of zak eventjes lekker onderuit met een kopje koffie terwijl de kids springen.

Voor de kleintjes: Mini Jump

Heb je jonge kinderen? Dan kunnen ze meedoen met de Mini Jump op zaterdag- en zondagochtend: een uurtje springen, vallen en koprollen maken voor alle durfals van 2 tot en met 4 jaar. Reken maar dat ze met blozende wangen en pretoogjes weer van de trampolines komen. En als ze daar zin in hebben spelen de begeleiders ook nog eens een leuk springspel met ze.

Er is er één jarig...

Leuk, bij Jumping Jack kun je je verjaardag vieren met een stoere jumpparty of betoverend glow golf feestje! Er staat al een speciale partytafel met snacks en drinken op jullie te wachten. Combineren van beide feestjes kan ook.

Jumping Jack in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.jumpingjack.nl

Oefen je freerun skills in een urban omgeving. Foto: Jumping Jack
Oefen je freerun skills in een urban omgeving. Foto: Jumping Jack
Met een reuzensprong in de airbag. Foto: Jumping Jack
Met een reuzensprong in de airbag. Foto: Jumping Jack
Ontwijk de sweeper. Foto: Jumping Jack
Ontwijk de sweeper. Foto: Jumping Jack
Op avontuur in Jacks Magic Forest. Foto: Jumping Jack
Op avontuur in Jacks Magic Forest. Foto: Jumping Jack
Je kunt zelfs gamen met je sprongen. Foto: Jumping Jack
Je kunt zelfs gamen met je sprongen. Foto: Jumping Jack