A-Bike Amsterdam Light Festival BikeTour - GESLOTEN

A-Bike Amsterdam Light Festival BikeTour - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Fiets langs prachtig verlichte grachten met de Amsterdam Light Festival BikeTour van A-Bike Rental and Tours. Zo beleef je het lichtfestival op een typisch Hollandse manier: op de fiets! Met een gids rij je langs de mooiste kunstwerken en lichtinstallaties en zie je onze hoofdstad in een ander licht. Onderweg stop je samen voor kopje koffie, om lekker op te warmen. Speciaal: het is de eerste keer dat bezoekers van het lichtfestival de kunstwerken met een fietstour kunnen ontdekken.

De fietstocht duurt twee uren en kost € 24,95. Mensen die hun eigen fiets meenemen krijgen € 5,- korting. De tour is in het Engels en in het Nederlands beschikbaar. De A-Bike Light Festival Tour wordt tijdens de festivalperiode van van 1 december 2016 tot en met 22 januari 2017 dagelijks aangeboden. Er zijn twee starttijden: om 17:00 uur en om 19:00 uur.

Het leuke en handige aan een tour op de fiets, is dat je in korte tijd veel meer van het festival kunt beleven. Je fietst zo langs de 35 kunstwerken die speciaal voor het festival ontworpen zijn en verkent razendsnel de stad. En je stapt makkelijk af om een foto te maken - dat is op een boot toch wat lastiger.

Handig om te weten: alle fietsen van A-Bike Rental and Tours hebben goede verlichting. Er zijn gidsen en fietsen in overvloed, dus er is altijd een plekje voor je vrij. De tour start op de Dam.

A-Bike Amsterdam Light Festival BikeTour - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.