Eindeloos Jumpen bij Jumpsquare Amsterdam

Trek je sportkleding aan, adem diep in en treed binnen in Trampolinepark Jumpsquare Amsterdam. Hier staat niemand stil! Oefen salto's en flikflaks, ren horizontaal tegen muren op en laat je vallen in het enorme luchtkussen. Of je nu freerunner bent of een actief uitje met vrienden zoekt: verstand op nul en gaan!

Bezoek jumpsquareamsterdam.nl »

Zwaartekracht, wat is dat?

Verken al Jumpend de verschillende springzones en voel hoe de adrenaline door je lijf giert. In de Free Jump area en de Fun area is de sky letterlijk the limit en spring je zo hoog en hard mogelijk. In de Trick area maak je zwierige salto's en ren je tegen muren op! Instructeurs geven je graag handige tips en tricks. Balanceer over een dunne balk in de Slackline area en laat je na een sierlijke sprong vallen in de Big Airbag.

Jumpen met vrienden

Sporters opgelet: die ring komt wel heel dichtbij als je basketbal speelt op de trampoline. In de Sport area ervaar je hoe tof dat is. Heb je nog energie over? Speel dan samen met je vrienden een potje dodgeball. Ontwijk al Jumpend alle ballen die op je afkomen.

Eindeloos Jumpen bij Jumpsquare Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

jumpsquareamsterdam.nl »

Vergeet zwaartekracht, jump!

Speel een potje dodgeball.

Vergeet zwaartekracht, jump!

Vergeet zwaartekracht, jump!

Vergeet zwaartekracht, jump!

Jumpend basketballen.