1

AquaZoo Leeuwarden


-advertentiepositie-Avontuurlijk dagje uit in AquaZoo Leeuwarden

AquaZoo Leeuwarden. De naam zegt het al: hier zie je vooral dieren die in en om het water leven. Er zijn onder andere pinguïns, zeehonden en capibara's. Maar ook op het land wonen genoeg dieren die je van een kleine afstand kunt bewonderen! De wallaby's en kangoeroes springen vrij rond en de ringstaartmaki's slingeren van tak naar tak boven je hoofd.

Avontuurlijke routes

Het park is behoorlijk groot en tijdens je route langs alle mooie dieren kom je een hoop avontuurlijke zijweggetjes tegen. Balanceer over balken door de bosjes in plaats van gewoon over het pad te lopen, of neem het vlot naar de overkant in plaats van de brug. Of stap in een roeibootje voor een vaartochtje langs de verschillende dieren.

Het dierenpark beschikt over verschillende speeltuinen voor kinderen en er is een paviljoen waar je iets kunt eten of drinken.

AquaZoo Leeuwarden in Leeuwarden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,95 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.aquazoo.nl

Foto: AquaZoo Leeuwarden
Foto: AquaZoo Leeuwarden
Foto: AquaZoo Leeuwarden
Foto: AquaZoo Leeuwarden
Foto: AquaZoo Leeuwarden
Foto: AquaZoo Leeuwarden