Zeilen met de Stedemaeght
Stedemaeght

De luxueuze driemaster Stedemaeght heeft meer dan duizend vierkante meter wit zeil en plaats voor groepen tot wel 160 passagiers. Geniet van het zonnetje en de wind op een van de dekken of drink een lekker kopje of een goed glas wijn in de stijlvolle salon, lounge of bar. De Stedemaeght is zeer geschikt voor feesten en partijen, bedrijfsevents en huwelijksdagen. In het achterschip bevindt zich namelijk een extra ruimte, de achterbar. Hier is plaats voor een spetterend feest, met een bar, dansvloer en verhoogde zitplekken.

Niet met een groep maar wil je toch graag meevaren met de Stedemaeght? Boek dan een dagtocht en vaar mee naar Hoorn, Voldendam of Urk. 's Ochtends word je aan boord verwacht en zet je koers naar de bestemming. Onderweg is er tijd voor lunch, waarna het schip afmeert in de haven. Ruim een uur heb je de tijd om rond te dwalen door een van de vissersplaatsjes. Aan het eind van de middag ben je weer terug in de Bataviahaven. Aan boord hoef je je niet te vervelen. Help bijvoorbeeld de matrozen om de zeilen te zetten.

Stedemaeght in Lelystad leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zeilen met de Stedemaeght