Safari Resort Beekse Bergen
Safari Resort Beekse Bergen

Twee savannes en een heuse leeuwenvlakte vormen het decor van een vakantie op Safari Resort Beekse Bergen. Leeuwen, giraffes en zebra's zijn het uitzicht voor de gasten van dit avontuurlijke vakantiepark. Zwarte en witte neushoorns, zeboes, gnoes en dromedarissen: het zouden zomaar je buren kunnen zijn.

Vakantiegangers overnachten tussen al deze bijzondere diersoorten in een lodge, boomhut of safaritent, die allemaal in Afrikaanse stijl zijn ingericht. In Restaurant Moto maak je kennis met een Afrikaanse braai en in de Pamoja Lounge rollen de bowlingballen op Afrikaanse beats. Nog meer vermaak is te vinden in het overdekte Maji Springs met verwarmd zwembad en een gave waterspeeltuin. Inclusief watergeweren! En natuurlijk heb je ook onbeperkt toegang tot het Safaripark!

Je hebt trouwens niet alleen gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen. Bij een verblijf hoort namelijk een gratis AttractiePas waarmee je ook gratis naar andere uitstapjes kunt gaan.

Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Safari Resort Beekse Bergen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.