Uitstapjes vlakbij Safari Resort Beekse Bergen

Museum De Dorpsdokter

hilvarenbeek, Noord-Brabant (3.19km)  -  Ontdek hoe een dokterspraktijk er rond 1800 uit zag in museum De Dorpsdokter in Hilvarenbeek. Allerlei instrumenten die de dokter gebruikte, zijn hier te zien.

Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang

tilburg, Noord-Brabant (3.29km)  -  Beklim Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang en ontdek dit unieke driehoekige landmark midden in het landschapspark Moerenburg-Koningshoeven aan de rand van Tilburg, omgeven door natuur en snelwegen.

Ireen Wüst IJsbaan

tilburg, Noord-Brabant (4.15km)  -  Dansen, zwieren, baantjes schaatsen: geniet van de kou bij de Ireen Wüst IJsbaan. Er is hier een ijsbaan van 400 meter en er is ook nog een extra ijsvloer van 30 bij 60 meter. Veel plezier!

Poppodium 013

tilburg, Noord-Brabant (4.93km)  -  013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

Pathé Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (5.06km)  -  Pathé Tilburg staat garant voor een heerlijke avond film. Zak onderuit in het pluche en geniet van de bekende en nieuwste films van het moment. De bioscoop heeft zeven zalen.

Thermen Goirle

goirle, Noord-Brabant (5.11km)  -  Ontdek wat Thermen Goirle om het lijf heeft! Hier zijn onder meer kristalzout- en eucalyptuscabines, een Turks Stoombad en een whirlpools te vinden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Safari Resort Beekse Bergen