1

Uitstapjes vlakbij Safaripark Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Safaripark Beekse Bergen is een spannende locatie voor je vergadering of relatiedag. Ga na afloop op safari in het park en spot de Big Five.

Speelland Beekse Bergen

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  Speelland Beekse Bergen bestaat uit zandstranden, een speeltuin en veel leuke attracties. Kinderen vermaken zich met de klimtorens, glijbanen en schommels of leven zich uit in het verkeerspark.

Libéma Safaripark Beekse Bergen Zakelijk

hilvarenbeek, Noord-Brabant  -  In Safaripark Beekse Bergen krijgt uw zakelijke bijeenkomst een Afrikaans tintje. Een vergadering tussen de leeuwen of een personeelsdag met nieuwsgierige chimpansees? Er zijn diverse arrangementen.

Brouwerij de Koningshoeven - La Trappe

berkel-enschot, Noord-Brabant (1.72km)  -  La Trappe is een van de weinige bieren ter wereld die het predikaat trappistenbier mag dragen. In Bierbrouwerij de Koningshoeven wordt dit bijzondere bier gebrouwen.

Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang

tilburg, Noord-Brabant (2.07km)  -  Beklim Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang en ontdek dit unieke landmark midden in het landschapspark Moerenburg-Koningshoeven aan de rand van Tilburg, omgeven door natuur en snelwegen.

Intratuin Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (3.21km)  -  Tilburg is natuurlijk bekend van de grootste kermis van de Benelux, maar ook de Intratuin is leuk om te bezoeken!

De Voltage - Indoor Entertainment

tilburg, Noord-Brabant (3.32km)  -  Volop spektakel bij De Voltage! In deze enorme hal kun je kiezen uit twintig spectaculaire activiteiten. Inspiratie zat voor een actief dagje uit met vrienden of collega's!

Klimcentrum Neoliet - Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (3.68km)  -  Ervaar hoe leuk klimmen is in de Neoliet-klimhal in Tilburg. Klim en klauter naar de top van de hal en geniet van het uitzicht.

Ireen Wüst IJsbaan

tilburg, Noord-Brabant (3.7km)  -  Dansen, zwieren, baantjes schaatsen: geniet van de kou bij de Ireen Wüst IJsbaan. Er is hier een ijsbaan van 400 meter en er is ook nog een extra ijsvloer van 30 bij 60 meter. Veel plezier!

Grand Café Bolle

tilburg, Noord-Brabant (3.86km)  -  Een lekkere lunch of zin in 'barfood'? Bij het gezellige Grand Café Bolle smul je van lekkere gerechten en hapjes.

Poppodium 013

tilburg, Noord-Brabant (3.94km)  -  013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

Museum Zusters van Liefde

tilburg, Noord-Brabant (4km)  -  Museum Zusters van Liefde toont de geschiedenis van de zustercongregatie, ook wel bekend als de 'Zuster van Tilburg'.

Pathé Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (4.09km)  -  Pathé Tilburg staat garant voor een heerlijke avond film. Zak onderuit in het pluche en geniet van de bekende en nieuwste films van het moment. De bioscoop heeft zeven zalen.

Uitkijktoren De Reuselhoeve

moergestel, Noord-Brabant (4.13km)  -  Beklim uitkijktoren De Reuselhoeve in Moergestel in Noord-Brabant en ontdek het prachtige 360 graden uitzicht over het terrein van de De Reuselhoeve.

Natuurgebied Moergestels Broek

moergestel, Noord-Brabant (4.13km)  -  Spot allemaal verschillende weidevogels in Natuurgebied Moergestels Broek. In het drassige grasland hebben de weidevogels niks te klagen.

Cultureel Centrum Jan van Besouw

goirle, Noord-Brabant (4.21km)  -  Een voormalig klooster is het thuis van Cultureel Centrum Jan van Besouw. Er is hier van alles te doen, een cultureel avondje uit kan niet meer stuk!

Cinecitta

tilburg, Noord-Brabant (4.27km)  -  Pak een filmpje in stijl: plof in het pluche bij Cinecitta.

Voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

tilburg, Noord-Brabant (4.3km)  -  Vind je weg door het enorme kunstdoolhof van Doloris. Hier waan je je in een hele andere, surrealistische wereld. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze gangetjes en wandel een schilderij binnen. Uniek in de wereld!

Museum De Dorpsdokter

hilvarenbeek, Noord-Brabant (4.35km)  -  Ontdek hoe een dokterspraktijk er rond 1800 uit zag in museum De Dorpsdokter in Hilvarenbeek. Allerlei instrumenten die de dokter gebruikte, zijn hier te zien.

Ladybird Skatepark

tilburg, Noord-Brabant (4.36km)  -  Ladybird is een indoor skatepark voor jong en oud, voor beginnende en ervaren skaters.

Koning Willem II Stadion

tilburg, Noord-Brabant (4.39km)  -  Het Koning Willem II Stadion is de thuisbasis van Willem II. Vier je kinderfeestje of bezoek een wedstrijd.

Maak een ontmoetingsreis door Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (4.39km)  -  Neem samen met vrienden of collega's een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. Ontmoet uitvinders, kunstenaars en mensen met bijzondere verhalen tijdens een ontmoetingsreis door Tilburg!

Ontdekstation013

tilburg, Noord-Brabant (4.44km)  -  Ontdek de wereld van techniek tijdens de vele workshops van Ontdekstation013 in de spannende Spoorzone.

Kessels Muziek Instrumenten Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (4.45km)  -  Ontdek de geschiedenis van de befaamde Kessels-muziekinstrumenten in museum Kessels. Bewonder honderden instrumenten van het label Kessels. De instrumentenindustrie was één van de grootste bedrijven van Tilburg.

Museum Heemerf De Schutsboom

goirle, Noord-Brabant (4.55km)  -  Heemerf de Schutsboom is een oud boerenerf dat is omgetoverd tot streekmuseum. Het museum schetst een beeld van de ontwikkeling van Goirle en de manier waarop mensen vroeger leefden.

Red de kermis van Tilburg met Escape the City

tilburg, Noord-Brabant (4.56km)  -  Wat heeft een eeuwenoude acte te maken met de beroemde kermis van Tilburg? Speur naar clous in de stad en los dit raadsel zo snel mogelijk op om de kermis te redden! Je onderzoek brengt je naar de leukste plekjes.

LocHal

tilburg, Noord-Brabant (4.56km)  -  In de imposante LocHal wordt nog steeds gewerkt, maar dat heeft niets meer met kapotte locomotieven te maken. De oude locomotiefloods achter het station is nu een schitterende bibliotheek en ontmoetingsplek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Safaripark Beekse Bergen