1

Uitstapjes vlakbij OERRR Speelnatuur Oisterwijk

Gallery van Dun

oisterwijk, Noord-Brabant (1.95km)  -  Gallery van Dun is een hedendaagse galerie met als pand een rijksmonument uit de negentiende eeuw. Bekijk moderne schilderijen, kleurrijk glaswerk en neem ook zeker een kijkje in de beeldentuin.

Piet Plezier Recreatie

oisterwijk, Noord-Brabant (2.2km)  -  Geniet van de Brabantse natuur met Piet Plezier. Dit recreatiepark verhuurt leuke skelters of trapkarren voor het hele gezin. Ontdek bijvoorbeeld de bossen van Oisterwijk!

Pannenkoekenhuis De Ontdekking

oisterwijk, Noord-Brabant (2.84km)  -  Pannenkoekenhuis De Ontdekking in Oisterwijk is een prachtig restaurant voor jong en oud. Op de bovenverdieping van het restaurant is het rijk van Niels: een speeljungle met klim- en glijbanen en zelfs een cockpit met playstations.

Pannenkoekenhuis Belveren

haaren, Noord-Brabant (4.21km)  -  Pannenkoekenhuis Belveren ligt in het Brabantse dorp Haaren, vlakbij Oisterwijk. Het pannenkoekenhuis ligt bij het prachtige natuurgebied Kampina. Schuif aan want de keuze uit pannenkoeken is hier ruim. Er staan meer dan 290 soorten op de menukaart.

Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang

tilburg, Noord-Brabant (5.74km)  -  Beklim Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang en ontdek dit unieke driehoekige landmark midden in het landschapspark Moerenburg-Koningshoeven aan de rand van Tilburg, omgeven door natuur en snelwegen.

De Rode Haktol

oirschot, Noord-Brabant (6.48km)  -  De Rode Haktol is een pannenkoekenrestaurant voor jong en oud. De kleintjes vermaken zich uitstekend in de lego- en videohoek terwijl de ouders kiezen uit één van de 240 verschillende soorten pannenkoeken!

Rozenbedrijf De Vorst Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (7.18km)  -  In Rosarium De Vorst zijn meer dan tweehonderd verschillende klim- en perkrozen en tientallen stamrozen te bewonderen. Op zoek naar een bijzondere roos voor in de tuin? Rozenbedrijf De Vorst in Boxtel is het juiste adres!

Poppodium 013

tilburg, Noord-Brabant (7.27km)  -  013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

Activiteitencentrum Dolfijn

tilburg, Noord-Brabant (7.48km)  -  Een middagje bowlen, raadsels oplossen in de escaperoom, minigolfen in blacklight of je in een andere wereld wanen met virtual reality. Bij Dolfijn in Tilburg kan het allemaal!

Pathé Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (7.49km)  -  Pathé Tilburg staat garant voor een heerlijke avond film. Zak onderuit in het pluche en geniet van de bekende en nieuwste films van het moment. De bioscoop heeft zeven zalen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van OERRR Speelnatuur Oisterwijk