1

Uitstapjes vlakbij Natuurmuseum Brabant

Kessels Muziek Instrumenten Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (0.16km)  -  Ontdek de geschiedenis van de befaamde Kessels-muziekinstrumenten in museum Kessels. Bewonder honderden instrumenten van het label Kessels. De instrumentenindustrie was één van de grootste bedrijven van Tilburg.

-aanbevolen door adverteerder-

Red de kermis van Tilburg met Escape the City

tilburg, Noord-Brabant (0.2km)  -  Wat heeft een eeuwenoude acte te maken met de beroemde kermis van Tilburg? Speur naar clous in de stad en los dit raadsel zo snel mogelijk op om de kermis te redden! Je onderzoek brengt je naar de leukste plekjes.

LocHal

tilburg, Noord-Brabant (0.37km)  -  In de imposante LocHal wordt nog steeds gewerkt, maar dat heeft niets meer met kapotte locomotieven te maken. De oude locomotiefloods achter het station is nu een schitterende bibliotheek en ontmoetingsplek.

Cinecitta

tilburg, Noord-Brabant (0.39km)  -  Pak een filmpje in stijl: plof in het pluche bij Cinecitta.

Ontdekstation013

tilburg, Noord-Brabant (0.46km)  -  Ontdek de wereld van techniek tijdens de vele workshops van Ontdekstation013 in de spannende Spoorzone.

Voel je Alice in Wonderland in Doloris' Meta Maze

tilburg, Noord-Brabant (0.52km)  -  Vind je weg door het enorme kunstdoolhof van Doloris. Hier waan je je in een hele andere, surrealistische wereld. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze gangetjes en wandel een schilderij binnen. Uniek in de wereld!

Maak een ontmoetingsreis door Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (0.53km)  -  Neem samen met vrienden of collega's een kijkje achter deuren die normaal gesloten blijven. Ontmoet uitvinders, kunstenaars en mensen met bijzondere verhalen tijdens een ontmoetingsreis door Tilburg!

Uitkijktoren De Kempentoren

tilburg, Noord-Brabant (0.53km)  -  Beklim uitkijktoren De Kempentoren in Tilburg en ontdek de hoogste uitkijktoren van heel Noord-Brabant. Geniet van het prachtige uitzicht op een hoogte van 36 meter.

Spoorpark

tilburg, Noord-Brabant (0.6km)  -  Het Spoorpark is een redelijk nieuw park in de Tilburgse Spoorzone. Een heerlijke plek om 's zomers te picknicken, barbecueën en te spelen. Blikvanger van het park is de hoge uitkijktoren.

Ladybird Skatepark

tilburg, Noord-Brabant (0.61km)  -  Ladybird is een indoor skatepark voor jong en oud, voor beginnende en ervaren skaters.

Pathé Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (0.62km)  -  Pathé Tilburg staat garant voor een heerlijke avond film. Zak onderuit in het pluche en geniet van de bekende en nieuwste films van het moment. De bioscoop heeft zeven zalen.

Museum Zusters van Liefde

tilburg, Noord-Brabant (0.68km)  -  Museum Zusters van Liefde toont de geschiedenis van de zustercongregatie, ook wel bekend als de 'Zuster van Tilburg'.

Grand Café Bolle

tilburg, Noord-Brabant (0.77km)  -  Een lekkere lunch of zin in 'barfood'? Bij het gezellige Grand Café Bolle smul je van lekkere gerechten en hapjes.

Poppodium 013

tilburg, Noord-Brabant (0.84km)  -  013 is hét poppodium van Brabant en heeft voor iedere muziekliefhebber iets in huis. Het culturele centrum is vernoemd naar het netnummer van Tilburg.

De Voltage - Indoor Entertainment

tilburg, Noord-Brabant (1.46km)  -  Volop spektakel bij De Voltage! In deze enorme hal kun je kiezen uit twintig spectaculaire activiteiten. Inspiratie zat voor een actief dagje uit met vrienden of collega's!

The Gaming Factory Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (1.6km)  -  Ga een dagje onbeperkt gamen bij The Gaming Factory in Tilburg. Speel meer dan 100 games voor jong en oud voor één vast tarief. Game on!

Activiteitencentrum Dolfijn

tilburg, Noord-Brabant (1.86km)  -  Een middagje bowlen, raadsels oplossen in de escaperoom, minigolfen in blacklight of je in een andere wereld wanen met virtual reality. Bij Dolfijn in Tilburg kan het allemaal!

Ireen Wüst IJsbaan

tilburg, Noord-Brabant (2.18km)  -  Dansen, zwieren, baantjes schaatsen: geniet van de kou bij de Ireen Wüst IJsbaan. Er is hier een ijsbaan van 400 meter en er is ook nog een extra ijsvloer van 30 bij 60 meter. Veel plezier!

Koning Willem II Stadion

tilburg, Noord-Brabant (2.18km)  -  Het Koning Willem II Stadion is de thuisbasis van Willem II. Vier je kinderfeestje of bezoek een wedstrijd.

Klimcentrum Neoliet - Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (2.25km)  -  Ervaar hoe leuk klimmen is in de Neoliet-klimhal in Tilburg. Klim en klauter naar de top van de hal en geniet van het uitzicht.

Intratuin Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (2.35km)  -  Tilburg is natuurlijk bekend van de grootste kermis van de Benelux, maar ook de Intratuin is leuk om te bezoeken!

Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang

tilburg, Noord-Brabant (3km)  -  Beklim Uitkijktoren De Nieuwe Herdgang en ontdek dit unieke landmark midden in het landschapspark Moerenburg-Koningshoeven aan de rand van Tilburg, omgeven door natuur en snelwegen.

Rocks 'n Rivers Bedrijfsevenementen

goirle, Noord-Brabant (3.56km)  -  Rocks 'n Rivers is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen voor groepen van zes tot 2.500 personen! Teamtrainingen, vergaderen of een weekend in de Ardennen: het kan niet gek genoeg. Ook voor scholen worden er programma's aangeboden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Natuurmuseum Brabant