1

Adventureland Assen




Adventureland Assen Indoor & Outdoor

Kinderen van vijf jaar en ouder voelen zich een echt aapje als ze de indoor jungle van Adventureland Assen bedwingen. De indoor jungle ziet er dan ook heel natuurlijk uit, met houtsnippers, zand en planten. Speciaal voor kinderen van 7 jaar of ouder is er een stoer klimpark waar de kleine avonturiertjes hun grenzen kunnen verleggen. Natuurlijk, mogen ouders blijven kijken, maar dat hoeft niet perse. Er is namelijk altijd een professionele instructeur aanwezig om je een eindje op weg te helpen. Ook leuk is het spectaculaire blacklight-klimmen. Het hele klimpark is dan verduisterd en alle hindernissen, grepen en kabels lichten in fluorescerende kleuren op. Spannend!

Mooi weer? Ga dan naar buiten in het recreatiegebied achter het klimcentrum. Hier kun je mountainbiken, schieten met pijl en boog of katapult, vlotten bouwen, survivallen en nog veel meer.

Adventureland Assen in Assen leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 12,95 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.adventureland.nu

Adventureland Assen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.