Smijten met verf? Het mag bij Freestyle Paintbar!

Freestyle Paintbar

Elegante portretten of liever een stilleven van je favoriete biertje? Bij Freestyle Paintbar mag je alles schilderen, precies zoals jij dat wilt. Gooien, schilderen, spetteren: kunst kent hier geen regels. Onder begeleiding maak je binnen twee uren je eigen kunstwerk. Leuk om met een vriendengroep, familiedag of bedrijfsuitje te doen! Ook leuk als creatief kinderfeestje.

Tip: trek oude kleding aan, dan kun je pas echt lekker losgaan met verf. Een overall lenen op locatie kan ook.

Creatieve workshops

Channel je innerlijke Herman Brood, Andy Warhol of Vincent van Gogh en maak een prachtig schilderij bij Freestyle Paintbar. Je kiest zelf wat je schildert en in welke stijl je dat doet. Het standaard canvas is 50x50, maar als je ter plekke wilt upgraden naar een groter doek is dat geen probleem. Op woensdagen en zondagen (en soms op zaterdag) kun je je opgeven voor een workshop. Check de beschikbare data op hun workshopkalender.

Groepen en bedrijven

Met de hele familie een portret maken van oma die jarig is, een vriendin verrassen met een creatief vrijgezellenfeestje of een spetterend uitstapje met collega's? Freestyle Paintbar ontvangt met liefde grote groepen en bedrijven om ze wat creatieve skills bij te leren. Geef je wensen door en je ontvangt een offerte op maat.

Freestyle Paintbar in Rijswijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Freestyle Paintbar is onderdeel van Vrolijk Atteljee.

Foto: Freestyle Paintbar

Foto: Freestyle Paintbar

Foto: Freestyle Paintbar

Foto: Freestyle Paintbar

Foto: Freestyle Paintbar

Foto: Freestyle Paintbar

Foto: Freestyle Paintbar

Foto: Freestyle Paintbar