1

Co-Sailing


-advertentiepositie-Kies het ruime sop met zeiltochten van Co-Sailing

Echt zeebenen? Die heb je helemaal niet nodig tijdens een zeiltocht met zeilfanaat Willem van Co-Sailing op het jacht Il Moro Amsterdam. Een dagtocht of meerdaagse tocht over het IJsselmeer, Markermeer, Noordzee of Waddenzee is juist een hartstikke leuke manier om kennis te maken met zeilen. Schip ahoy!

Dagtochten

De ligplaats van Il Moro Amsterdam is de haven Flevomarina in Lelystad. Vanaf hier maakt Willem mooie zeiltochten. Uitvaren vanaf een andere locatie kan ook, in overleg met Willem en tegen een meerprijs. Er zijn heel wat opties voor dagtochten. Altijd al eens langs Amsterdam willen zeilen bijvoorbeeld? Dat kan! Stap op in Amsterdam en vaar via het IJ, de Oranjesluizen en Pampus naar Muiden. Na aankomst in Muiden wordt je met een busje weer teruggebracht naar het beginpunt. Liever de vuurtoren van Urk bewonderen vanaf het water of een Volendams visje eten? Ook dat kan gewoon! De tocht kan gecombineerd worden met een bezoek aan één van de historische, leuke stadjes aan de vroegere Zuiderzee zoals Medemblik, Hoorn, Enkhuizen of Stavoren.

Steek je handen uit de mouwen

Een dag zeilen begint natuurlijk goed met koffie, thee en koek. Samen met Willem bespreek je hoe de dag eruit gaat zien. Altijd al eens de zeilen willen hijsen of achter het roer willen staan? Dit is je kans! Als het niet de eerste keer is dat je zeilt, mag je zelfs een stukje zelf varen onder het toeziend oog van de schipper.


Meerdaagse vaartochten

Het leven aan boord maak je pas echt mee als je een paar dagen op het water doorbrengt. Voor zeiltochten van meerdere dagen ben je bij Willem ook aan het goede adres. Maak een bijzondere tocht over zee of bezoek de Wadden! In de nacht vaar je door met gebruik van moderne navigatiemiddelen en slaap je in één van de drie tweepersoonshutten. Een bijzondere belevenis die je niet snel vergeet!

Co-Sailing in Lelystad leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek co-sailing.nl

Neem zelf plaats achter het roer. Foto: Co-Sailing
Neem zelf plaats achter het roer. Foto: Co-Sailing
Hartstikke leuk, een dagje zeilen. Foto: Co-Sailing
Hartstikke leuk, een dagje zeilen. Foto: Co-Sailing
Voel de spetters op je gezicht! Foto: Co-Sailing
Voel de spetters op je gezicht! Foto: Co-Sailing
Erg leuk voor groepen. Foto: Co-Sailing
Erg leuk voor groepen. Foto: Co-Sailing
Wat een uitzicht! Foto: Co-Sailing
Wat een uitzicht! Foto: Co-Sailing
Genieten aan boord. Foto: Co-Sailing
Genieten aan boord. Foto: Co-Sailing