1

FEC Sevenum


-advertentiepositie-



Fun & Entertainment Center Sevenum (FEC)

Tegenover vakantiepark De Schatberg ligt FEC Sevenum. Een gaaf indoor Fun & Entertainment Center voor de hele familie of voor een gezellig dagje uit met je vrienden, teamgenoten of collega's.

Hyperbowling, midgetgolf en lasergamen

Ga je voor een potje hyperbowling? Het doel is niet alleen om zoveel mogelijk kegels om te gooien, maar ook om de lichtgevende doelen te raken. Of kies je voor midgetgolf in Amerikaanse stijl waarbij je de beroemde Route 66 aflegt? En dan is er ook nog de uitdagende lasergame arena. Samenwerking is essentieel!

Curling, ontsnappen en gamen

Even verderop ligt de glimmende Fun Curling baan. Mik je de curl precies in het midden van het 'huis'? En wat is dat voor kubus? Zodra je de X-Cube binnen stapt, heb je een half óf een heel uur om jezelf met meerdere touch screens naar buiten te puzzelen. De tijd tikt! De X-Wall biedt meer dan 50 sportieve digitale games waarbij het doel uiteraard is om zoveel mogelijk punten te scoren.

ABC Restaurants

Voor de hongerige maag is het ABC Restaurants Sevenum met maar liefst elf restaurants onder één dak. Chinees, Italiaans of toch sushi; dat wordt nog lastig kiezen!

FEC Sevenum in Sevenum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.fecsevenum.nl

FEC Sevenum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.