Camping De Menmoerhoeve

Camping De Menmoerhoeve

Genieten van het plattelandsleven, dat kan nergens beter dan bij de boer. Op De Menmoerhoeve mag iedereen zich lekker uitleven tijdens bijvoorbeeld een potje boerengolf, boerenspellen en boerenzeskamp.

Ook is het mogelijk om een ritje met een huifkar te maken, een potje boerenbowling te spelen of een ritje te maken met de fietstrein of mountainbike. Voor iedere groep is er wel iets leuks op de boerderij te vinden. Vakantie vieren bij de boer? Dat kan op de aangrenzende camping van de Menmoerhoeve. Ook een unieke restaurantervaring is hier te beleven. De Menmoerhoeve serveert in haar restaurant producten van eigen land en van de streek. Het arrangement Boerenbier is een leuke variant op de High Tea en betekent een middag of avond genieten met vrienden, collega’s of familie van een bijzondere selectie speciaalbieren in combinatie met hierop afgestemde streekproducten.

Camping De Menmoerhoeve in Etten-Leur leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, workshop en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping De Menmoerhoeve

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.