Stop de supercomputer en hack jezelf uit de Hackerroom - GESLOTEN
Ontsnap uit de Hackerroom

Dit uitstapje bestaat niet meer. Verscholen in de bibliotheek van Almere vind je het hoofdkantoor van het Global Information Center. Zij zoeken naar nieuwe rekruten om op te leiden tot echte hackers! Dit is nodig om kwaadaardige hackers te bestrijden en digitale informatie te beschermen. Maar op het Global Information Centre is niet alles wat het lijkt... Durf je de uitdaging aan van deze escaperoom in Almere? Bezoek dan de Hackerroom! Maar pas op, het is gevaarlijker dan het lijkt.

Ontsnap aan HAL

Waag je het inderdaad om de Hackerroom in te stappen, dan wacht je een onaangename verrassing. Je kunt er namelijk niet meer uit. Een wetenschapper neemt in paniek contact met je op. Hij heeft je hulp nodig om supercomputer HAL te verslaan, die alles heeft gehackt. HAL haalt alles uit de kast om je tegen te houden. Computers werken niet meer, kabels raken los, lastige puzzels leiden tot onverwachte twists... Kan jij HAL verslaan en jezelf uit de kamer hacken?
Deze escaperoom is niet de makkelijkste, maar wel ontzettend gaaf. Zeker door de mooie speciale effecten. Waarschuwing: hij is ook erg spannend. Je bent in totaal negentig minuten bezig, inclusief ontvangst, een uur in de Hackerroom en vertrek.

Voorpret

De site van het Global Information Center geeft je de kans om je alvast voor te bereiden. Met een online cursus die je meteen een beetje inzicht geeft in de Hackerroom. Probeer ook of je een korting bij elkaar kan hacken!Ga met de hele klas

In de Hackerroom mogen maximaal zes personen. Toch kan je ook met de hele klas gaan. De escaperoom wordt dan aangepast en gecombineerd met speciale workshops. Haal je juf of meester over en hack elkaar uit de Hackerroom! Gewoon vertellen dat het super leerzaam is.

Ontsnap uit de Hackerroom in Almere leent zich ook goed voor een vriendinnendag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

De Hackerroom