Samen op avontuur in virtual reality bij VR Experience Lelystad - GESLOTEN

VR Experience Lelystad - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Tennissen met gigantische lolly's, zwemmen met het monster van Loch Ness of je hoogtevrees overwinnen op 300 meter hoogte. Zet een VR bril op en laat je meevoeren naar levensechte werelden in virtual reality. Het ene moment zweef je door de ruimte, het andere moment scheur je als professioneel coureur over de racebaan. Bij VR Experience Lelystad zijn er allerlei VR avonturen, voor jong en oud. Leuk: via een scherm zie je precies wat iemand door de VR bril ziet. Zo kun je alles samen beleven!

Virtual reality voor alle leeftijden

Het aanbod van VR Experience Lelystad is super uitgebreid en kent verschillende moeilijkheidsgraden. Virtual reality kan best intens zijn om te beleven, dus is er de optie om af te wisselen tussen meerdere korte VR games en verschillende soorten avonturen. Bij sommige games beweeg je zelf mee, bij andere kun je gewoon op een stoel blijven zitten. Maak mooie tekeningen in 3D, leer boogschieten als een pro of maak een virtuele wandeling in een compleet nieuwe wereld. Je kunt van alles ervaren in VR! Er zijn ook wat heftigere opties beschikbaar, zoals shooters en zombie avonturen in virtual reality.

Handig om te weten

Bij VR Experience Lelystad boek je een beleving per VR bril en VR kamer vanaf zestig minuten. Je hebt dus een uur lang een eigen kamer met één VR bril tot je beschikking. Ben je met één of twee personen? Dan kun je dus allebei een half uur op avontuur en betaal je samen voor de kamer. Ben je met drie of vier? Dan geef je iets vaker de bril door en is de unieke beleving per persoon dus korter, maar ligt de prijs per persoon voor de kamer wel lager. Je kunt ook negentig minuten boeken voor een iets hogere prijs per kamer - een aanrader, want zo'n virtual reality avontuur is onwijs gaaf en vliegt voorbij! Er is altijd een begeleider bij om je tips te geven en je op weg te helpen.

Stap in de multiplayer

Voor grotere groepen is de multiplayer het helemaal! Hier gebruik je meerdere brillen tegelijk. Werk samen of neem het juist op tegen elkaar. Levensecht, want je ziet elkaar in de game zelf.

Samen op avontuur in virtual reality bij VR Experience Lelystad - GESLOTEN in Lelystad leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

VR Experience Lelystad - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.