Mystery City Amsterdam

Mystery City Amsterdam

Ontrafel geheimen en legendes van onze hoofdstad tijdens een treasure hunt van Mystery City Amsterdam. De spannende tour is een mix van een escaperoom en een vossenjacht, in hartje Amsterdam. Het begint allemaal bij de Mystery City Secret Headquarters (op Oudezijds Voorburgwal 119, dus niet écht geheim). Daar staat de Game Master op je te wachten. Je krijgt instructies en een tas met tools mee en wordt op pad gestuurd. Je doel: een écht historisch mysterie ontrafelen terwijl je de stad verkent en onderweg puzzels oplost. Gebaseerd op keiharde feiten dus, dus het is nog leerzaam ook. Maar let op, de klok tikt! De spelers die het snelst de treasure hunt voltooien krijgen eeuwige roem in de Hall of Fame.

Speur solo of met een groep

De treasure hunt is leuk als spannende date, vriendenuitje, familiedag of bloedstollende teambuilding. Wanneer groepen groter zijn dan 5 mensen, wordt het gezelschap opgesplitst in meerdere team en strijd je dus tegen elkaar. In je eentje? Dan sluit je bij een groep aan.

Mystery City Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Mystery City Amsterdam.

Foto: Mystery City Amsterdam.

Foto: Mystery City Amsterdam.

Foto: Mystery City Amsterdam.