Mystery City Games


-advertentiepositie-



Mystery City Games Amsterdam

Ontrafel geheimen en legendes van onze hoofdstad tijdens een treasure hunt van Mystery City Games in Amsterdam. De spannende tour is een mix van treasure hunt, escaperoom en stadswandeling door hartje Amsterdam. Vooraf krijg je instructies en een tas vol tools van de Gamemaster.

Je doel: een écht historisch mysterie ontrafelen terwijl je de stad verkent en onderweg puzzels oplost. Gebaseerd op keiharde feiten, dus het is nog leerzaam ook. Maar let op, de klok tikt! De spelers die het snelst de treasure hunt voltooien krijgen eeuwige roem in de Hall of Fame.

Kies je avontuur

Er zijn twee games om uit te kiezen. Volg een schatkaart van een geheim genootschap uit de zeventiende eeuw in Het mysterie van de onbekende afzender. Of zoek in Operatie 45 naar sporen van het Amsterdamse verzet in de Tweede Wereldoorlog om verdwenen diamanten terug te vinden.

Speur met partner of met een groep

De treasure hunt is leuk als spannende date, vriendenuitje, familiedag of bloedstollende teambuilding. Wanneer groepen groter zijn dan 5 mensen, wordt het gezelschap opgesplitst in meerdere team en strijd je dus tegen elkaar.

Mystery City Games in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek mystery.city

Foto: Mystery City Amsterdam.
Foto: Mystery City Amsterdam.
Foto: Mystery City Amsterdam.
Foto: Mystery City Amsterdam.