1

Doloris Meta Maze


-advertentiepositie-Voel je Alice in Wonderland in Doloris Meta Maze

Durf je onze vertrouwde wereld te verlaten? Stap dan naar de Gatekeeper van Doloris Meta Maze die iedereen door een geheimzinnige poort leidt. Geblinddoekt, dus het is al meteen spannend! En alleen, want Doloris is ontworpen om op jezelf te ervaren. Je voelt het direct als de blinddoek afgaat: zo moet Alice zich hebben gevoeld in Wonderland. En net als Alice moet je beslissen door welke deur je verder gaat en of je wel of niet door dat gat in de muur kruipt.

De ene verrassing na de andere

Overal in Doloris Meta Maze wacht een andere verrassing, een nieuwe werkelijkheid. De ene keer is alles om je heen zacht, dan weer stap je in een enorme ruimte vol twinkelende lichtjes en muziek. Een donker gat blijkt een duizelingwekkende glijbaan, achter een luik vind je een andere gang en in elke hoek is iets nieuws te ontdekken.

 Bezoek doloris.nl

Al je zintuigen worden geprikkeld

Doloris Meta Maze is uniek: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter, met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Geuren lokken en er klinken intrigerende klanken. Voel hoe de structuren onder je handen veranderen als je verder gaat. Onderweg kom je anderen tegen, maar het blijft je eigen reis. Neem de tijd en blijf gerust een poosje op één plek om alles op je in te laten werken.

Het doel van Doloris Meta Maze is niet om de uitgang te vinden, maar om te dwalen door de verschillende gangen en kamers en met al je zintuigen te genieten. Tot je uiteindelijk toch weer op de aarde belandt.

LET OP: het is af en toe echt klimmen en klauteren door het doolhof, dus laat je hoge hakken thuis en doe gemakkelijke, niet te warme kleding aan.

Doloris Meta Maze in Tilburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek doloris.nl

Foto: Doloris Meta Maze © Karmanoia
Foto: Doloris Meta Maze © Karmanoia
Foto: Doloris Meta Maze © WillekeMachiels/Karmanoia
Foto: Doloris Meta Maze © WillekeMachiels/Karmanoia
Foto: Doloris Meta Maze © WillekeMachiels/Karmanoia
Foto: Doloris Meta Maze © WillekeMachiels/Karmanoia