Klimbos Harderwijk Veluwe
Klimbos Harderwijk

Lekker klimmen tussen de bomen van de Veluwe? Dat kan in Klimbos Harderwijk. Je begint je klimavontuur op de tipi tower, twintig meter boven de grond. Een bepaalde route kiezen hoeft niet, hier bepaal je zelf waar je heen wilt. Eerst een makkelijk stukje, of direct richting die spannende hangbrug waar je over grote openingen moet springen: het kan allemaal. Slinger aan een touw naar het volgende platform, klauter van autoband naar autoband en zoek je weg door het spinnenweb. Of neem een korte, snelle route met een van de ziplines. Het zipline parcours eindigt spectaculair met de duo-zipline. Lekker samen met je klimmaatje naar beneden - razendsnel natuurlijk.

Rollercoaster en Free Fall

Voor de echte thrillseekers is er de Rollercoaster zipline. Daarmee raas je met grote snelheden en allerlei spannende bochten door het bos. Een primeur voor Nederland! Nog niet spannend genoeg? Stort je dan vanaf zestien meter hoogte omlaag bij de Free Fall. Na een spectaculaire vrije val - gillen een must - zet het zekeringssysteem je weer veilig met beide voeten op de grond.

Klimbos Harderwijk in Harderwijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 16,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: SOS Events BV / Klimbos Harderwijk
Foto: SOS Events BV / Klimbos Harderwijk