Harderwijk

Ga op vakantie met het muZIEum!

Uitstapjes Harderwijk (23)

Gezellige en creatieve workshops bij Kreactief

HARDERWIJK, GELDERLAND - Daal de trap af naar het atelier van Kreactief, te vinden in een 600 jaar oud pand in Harderwijk. Workshops mozaïek of bonbons maken, knutselen tijdens een kinderfeestje of servies beschilderen met een creatieve vrijgezel.

geopend op afspraak of bel +31 (0)654 631 208 voor meer informatie

entree vanaf € 15,00

Segway tours op de Veluwe

HARDERWIJK, GELDERLAND - De Segway is een super wendbaar tweewielig voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Doordat je staat op de Segway kun je prima genieten van de omgeving. Maak met Segway-Veluwe een mooie tour door stad en natuur op de Veluwe.

elke dag geopend

entree vanaf € 54,50

Stedentrip Harderwijk

HARDERWIJK, GELDERLAND - Harderwijk is één van de oude Hanzesteden in Nederland. Met de oude stadsmuren en herenhuizen is een bezoek een echte stap terug in de tijd. De prachtige binnenstad met veel terrasjes en de boulevard geven Harderwijk een bijzondere uitstraling.

elke dag geopend

gratis toegang

Kok eXperience

HARDERWIJK, GELDERLAND - Spelen, lasergamen, een film kijken of een hapje eten. Het kan allemaal bij Kok eXperience. Ga een compleet dagje uit met alles erop en eraan!

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

Bowling Harderwijk

HARDERWIJK, GELDERLAND - Bowlen in club-style, omgeven door flitsende lichten en swingende muziek. Probeer het uit op de white lanes van Bowling Harderwijk!

elke dag geopend

entree vanaf € 23,00

Theater Harderwijk

HARDERWIJK, GELDERLAND - In de theaterzaal van Theater Harderwijk worden er cabaret, muziektheater, toneel, pianoconcerten, jongeren- en familievoorstellingen gegeven.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 19,50

Kinder Escape Room

HARDERWIJK, GELDERLAND - De spanning is voelbaar tijdens een bezoek aan de Kinder Escape Room! Haal jij je diploma voor geheim agent? Of red je het goud uit de handen van criminelen? Je hebt één uur!

elke dag geopend

kinderen vanaf € 13,75

Eventual Events Management

HARDERWIJK, GELDERLAND - Eventual Events in Harderwijk organiseert onder meer step- en gpstochten en boogschietactiviteiten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)341 41 02 90 voor meer informatie

entree onbekend

Escape Room Harderwijk

HARDERWIJK, GELDERLAND - De deur valt in het slot, er is geen minuut te verliezen! Je hebt slechts 60 minuten om te ontsnappen en uit handen van criminelen te blijven.

elke dag geopend

entree vanaf € 17,50

UITagenda Harderwijk, vanaf 20 augustus 2018