Podiumcafé Peter & Leni - GESLOTEN

Podiumcafé Peter & Leni

Dit uitstapje bestaat niet meer. Gezellig, open, licht en vol hout: bij Podiumcafé Peter & Leni voel je je snel thuis. Het is er heerlijk eten en drinken, ambachtelijk gemaakt met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Zoals de eigengebakken taarten. Neem een lekkere mosterdsoep met een wrap voor lunch, of zo'n zelfgemaakte gehaktbal. Dineren kan ook. Met een all American hamburger bijvoorbeeld, mmmm. En dan de Chocolade Weldaad toe, om je vingers bij af te likken.

Natuurlijk is er een podium in het podiumcafé! Voor iedereen: muzikanten, dichters, komieken, noem maar op. Allemaal in overleg met Peter en Leni, die kijken of het optreden geschikt is. Op vrijdagavond kun je er bijna altijd genieten van live muziek. Podiumcafé Peter & Leni is ook een geschikte plek voor een presentatie, bijeenkomst of feest.

Podiumcafé Peter & Leni in Steendam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Podiumcafé Peter & Leni

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.