1

MeAR Media




Spannende escapegames en interactieve routes bij MeAR Media

Houd het hoofd koel in de spannende games van MeAR Media in Leeuwarden! In teams van 4 tot 6 personen duik je in de wereld van Netflix-hit La Casa de Papel en moet je puzzels oplossen onder leiding van El Profesor. Eén van de teamleden krijgt daarbij een VR-bril op en begeeft zich in een virtuele omgeving. De teamleden in reallife moeten goed communiceren met de persoon in VR, om zo samen zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Neem snel plaats voor dit zinderende spel!

Of ga de uitdaging aan in de game Moord in Budapest, waarin een mysterieuze moord is gepleegd. Er is een lijk ontdekt in het hotel. Maar waar is de moord gebeurd en wie is de moordenaar? Een pittig spel voor vier personen, met ingewikkelde hersenkrakers.

Interactieve routes

Liever Friesland ontdekken? Daar hebben ze leuke routes voor. Download de app en zie de Friese geschiedenis en verhalen om je heen tot leven komen! Stapt in Bolsward opeens Gysbert Japicx van zijn sokkel om over zijn leven te vertellen. Of ontmoet het vrouwtje van Stavoren. Je kunt kiezen uit wandel-, fiets-, auto- en vaarroutes.

MeAR Media in Leeuwarden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.mearmedia.nl

De VR bril ligt al op jullie te wachten. Foto: MeAr Media
De VR bril ligt al op jullie te wachten. Foto: MeAr Media
Slagen jullie erin de kluis te kraken? Foto: MeAr Media
Slagen jullie erin de kluis te kraken? Foto: MeAr Media