1

Ja, ik wil! Trouwjurken passen for fun bij Wedding Company
Wedding Company

Daar komt de bruid! Trouwen is voor bijna elke vrouw de ultieme romantische droom. De liefde van je leven aan de haak slaan is al een hele blessing, maar de perfecte jurk vinden is bijna nog specialer. En daar heb je helemaal geen bruiloft voor nodig! Kom met je entourage de mooiste en gekste bruidsjurken passen bij Wedding Company in Almere. Een sweetheart neckline, sexy mermaid dress of toch een strapless prinsessenjurk? Professionele bruidsmodestylistes helpen je de ware te vinden. Zeggen jullie yes to the dress?

Trouwjurken passen voor de lol

De grootste bruidsmode zaak van Midden en Noord-Nederland legt je compleet in de watten. Je voelt je een dagje bruid, past prachtige japonnen en flaneert als bride to be over een echte catwalk. Wie weet komt jouw trouwfoto wel op de Wall of Fame te hangen. Lachen: er zijn ook jurken voor bruidsmeisjes.

Hilarisch vriendinnenuitje

Met z'n allen trouwjurken passen is een hilarische (verrassings)activiteit voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnenuitje. Er is ruimte voor groepen van maximaal zes personen.

Wedding Company in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.weddingcompany.nl

Foto: Wedding Company
Foto: Wedding Company
Foto: Wedding Company
Foto: Wedding Company
Foto: Wedding Company
Foto: Wedding Company
Foto: Wedding Company
Foto: Wedding Company