Escape Room Winterswijk

Escape Room Winterswijk

Bij Escape Room Winterswijk kun je twee heel verschillende games spelen. Ontdek het mysterie van schilder Piet Mondriaan of battel in twee teams om de Après-ski hoofdprijs.

In het Mysterie van Mondriaan volg je het leven van de wereldberoemde schilder Piet Mondriaan die opgroeide in Winterswijk. Het spel werd ontwikkeld in samenwerking met museum Villa Mondriaan. Het is een fictief verhaal gebaseerd op enkele feiten uit Mondriaans leven. Het blijkt dat de schilder een groot geheim met zich meedroeg. Maak een tijdreis naar de tijd waarin hij leefde en ontdek wat het is. Je hoeft geen kennis te hebben van de schlder of schilderkunst om deze escaperoom op te lossen. Je leert Piet Mondriaan wel beter kennen! Leuk: er is ook een kids versie van deze escaperoom.

De tweede escaperoom, Après-Ski, is heel anders en uniek. Hier speel je met twee teams tegen elkaar! Tijdens een gezellige avond in de kroeg winnen de deelnemers een hoofdprijs. Maar alleen het team dat als eerste deze prijs vindt in een geheime après-skibar wint echt. Zoeken, elkaar aftroeven, alles mag. Maar zorg wel dat je de laatste skilift naar beneden niet mist! Die vertrekt al over een uurtje. Er is ook een versie waar je met kleine teams de strijd kunt aangaan, zelfs al met twee personen.

Escape Room Winterswijk in Winterswijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,38 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Escape Room Winterswijk

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.