De MuseumFabriek

winterswijk, Gelderland (0.06km)  -  Bij De MuseumFabriek bewonder je weefmachines maar ook fossielen van mammoeten en andere historische dieren. Daarnaast wordt de textielgeschiedenis van Winterswijk hier vertelt.

Hoe Piet Mondriaan begon...

winterswijk, Gelderland (0.28km)  -  Piet Mondriaan zette zijn eerste stappen op het kunstenaarspad in Winterswijk. Hier begon zijn carrière als wereldberoemde kunstenaar. Villa Mondriaan toont de werken uit zijn eerste jaren.

Wereld van Wenters

winterswijk, Gelderland (0.58km)  -  Bezoek museum Wereld van Wenters en ontdek drie woningen van vroeger. Waaronder een oude bakkerij die teruggebracht is in de oude staat.

De Mondriaan Route

winterswijk, Gelderland (0.69km)  -  Treed letterlijk in de voetsporen van de bekende Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan en ontdek de plekken waar hij leefde en werkte met de wandelroutes van De Mondriaan Route.

Theater De Storm Winterswijk

winterswijk, Gelderland (0.95km)  -  Een avondje genieten van een mooie voorstelling? Of met collega's het podium beklimmen? Theater De Storm in Winterswijk is hiervoor hét theater in de Achterhoek!

Kinderboerderij Heemtuin Freriks

winterswijk, Gelderland (1.75km)  -  Kom eens langs bij Freriks, een heemtuin en kinderboerderij in één. Prachtige planten uit de Achterhoek en heel veel dieren zorgen voor een geweldig uitstapje.

Indoor Kartbaan Winterswijk

winterswijk, Gelderland (1.77km)  -  Geniet van 8500 vierkante meter indoorplezier bij Kartbaan Winterswijk. Karten, lasergamen of bowlen, er is voor iedereen wat te beleven.

GlowGolf Winterswijk

winterswijk, Gelderland (1.77km)  -  Kom midgetgolfen in het donker bij GlowGolf Winterswijk. De banen staan helemaal in het teken van de wereldsteden.

Zwembad Jaspers

winterswijk, Gelderland (1.9km)  -  Zwembad Jaspers in Winterswijk biedt alles voor zowel ontspanning als inspanning in het water.

Pluktuin Do It Yourselves

winterswijk woold, Gelderland (2.02km)  -  In het buurtschap Woold in Winterswijk plant Marloes Bijlsma ieder jaar de mooiste bloemen in haar pluktuin Do It Yourselves. En in de zomermaanden mag iedereen uit al die bloemenpracht de mooiste bloeiers plukken voor een zelfgemaakt boeket.

Recreatiepark Sevink Molen

winterswijk, Gelderland (3.1km)  -  Kom heerlijk een dagje of een weekend spelen en logeren bij Recreatiepark Sevink Molen. De kinderen spelen naar hartelust in de indoor speeltuin terwijl kampeerders genieten van het uitgestrekte natuurgebied.

Steengroeve Winterswijk

winterswijk ratum, Gelderland (3.51km)  -  Wandel na sluitingstijd met een gids door de steengroeve van Winterswijk en kom erachter wat hier allemaal uit de bodem opduikt. En welke vogel hier ieder jaar broedt!

Natuurgebied Keunenhuis

winterswijk woold, Gelderland (3.51km)  -  Ontdek Het Keunenhuis, een karakteristiek Achterhoeks landgoed, in het bezit en beheer van Natuurmonumenten.

Landgoed Mentink

winterswijk, Gelderland (3.77km)  -  Landgoed Mentink is een authentiek bosgebied waar je heerlijk terechtkunt voor een wandeling door oude bomenlanen en langs de akkers.

Wijngaard Hesselink

winterswijk henxel, Gelderland (3.81km)  -  Ontdek alles over wijn tijdens een rondleiding of proeverij op Wijngaard Hesselink. Het hele jaar zijn deze wijnproeverijen te boeken. Vijf soorten wijn, stokbrood en kaas: op en top genieten!

Rosenhaege Living Gardens

winterswijk, Gelderland (4.64km)  -  Prachtige Engelse tuinen, historische rozen en het Keltische Koffiehuis: geniet van deze prachtige nostalgie bij Rosenhaege Living Gardens.

Wijngaard De Reeborghesch

winterswijk kotten, Gelderland (4.98km)  -  Tegen de Duitse grens ligt Wijngaard De Reeborghesch. De druivenrassen Johanniter, Solaris en Regent gedijen prima in deze omgeving. Proef van deze bekroonde Nederlandse wijnen en geniet van de uitleg van wijnbouwer Henk Marmelstein.

Intratuin Bredevoort

bredevoort, Gelderland (7.31km)  -  Tuinbenodigdheden, planten, vijvers en tuinmeubels: Intratuin Bredevoort heeft het allemaal in huis.

Bredevoort Boekenstad

bredevoort, Gelderland (7.96km)  -  Het kleine stadje Bredevoort is bekend om haar vele boekwinkels. De echte boekliefhebber mag dit niet missen!

Pitch&Putt Golf Groenlo

groenlo, Gelderland (9.26km)  -  Een flinke slag en daar vliegt het golfballetje door de lucht, zo het weidse uitzicht van Pitch&Putt Groenlo in.

Zwembad 't Walfort

aalten, Gelderland (9.28km)  -  Zwembad 't Walfort heeft een binnen- en buitenbad. In de winter geniet je binnen van het bubbelbad en het stoombad. In de zomer van het heerlijke, verkoelende water van het buitenbad!

Wijngaard Schepershof

groenlo, Gelderland (10.39km)  -  Wijngaard Schepershof biedt mooie rondleidingen door de wijngaard, waarbij de wijn kan worden geproefd. Ook is er een prachtige siertuin en rozenverkoop.

Stadsmuseum Groenlo

groenlo, Gelderland (10.77km)  -  In Stadsmuseum Groenlo beleef je de geschiedenis van de Tachtigjarige oorlog met een maquette, kaarten en bodemvondsten.

Kaasboerderij Weenink

lievelde, Gelderland (10.82km)  -  Op kaasboerderij Weenink wordt rauwe melk verwerkt in overheerlijke boerenkaas. De kazen liggen te rijpen in de kaaskelder waar je onder begeleiding een kijkje mag nemen. Proeven kan natuurlijk ook. In de Landwinkel zijn diverse streekproducten te...

Openluchtmuseum Erve Kots

lievelde, Gelderland (10.83km)  -  Ontdek het landleven van vroeger met authentieke boerderijen en demonstraties van oude ambachten in Openluchtmuseum Erve Kots.

Nationaal Onderduikmuseum

aalten, Gelderland (10.87km)  -  Het Gelderse dorpje Aalten herbergde tijdens de Tweede Wereldoorlog de meeste onderduikers van Nederland. Nationaal Onderduikmuseum vertelt dit verhaal vanuit meerdere perspectieven.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escape Room Winterswijk