Uitstapjes vlakbij Intratuin Bredevoort

Zwembad 't Walfort

aalten, Gelderland (1.98km)  -  Zwembad 't Walfort heeft een binnen- en buitenbad. In de winter geniet je binnen van het bubbelbad en het stoombad. In de zomer van het heerlijke, verkoelende water van het buitenbad!

Nationaal Onderduikmuseum

aalten, Gelderland (3.57km)  -  Het Gelderse dorpje Aalten herbergde tijdens de Tweede Wereldoorlog de meeste onderduikers van Nederland. Nationaal Onderduikmuseum vertelt dit verhaal vanuit meerdere perspectieven.

Synagoge Aalten

aalten, Gelderland (3.74km)  -  Joods leven in Nederland. Bekijk exposities rondom Joodse kunst, cultuur of religie in de gerestaureerde Aaltense synagoge en maak kennis met het Jodendom.

Korenmolen De Lelie

aalten, Gelderland (4.49km)  -  Korenmolen De Lelie is een kleine korenmolen in Aalten. De molen staat in de achtertuin van molenmaker Henk Vaags en is alleen van buiten te bewonderen.

Wijngoed De Hennepe

aalten, Gelderland (4.52km)  -  Proef heerlijke wijnen bij Wijngoed De Hennepe tijdens een rondleiding door de wijngaard. Smaakt dat naar meer? De Achterhoekse wijnen worden aan huis verkocht!

Pluktuin Do It Yourselves

winterswijk woold, Gelderland (5.72km)  -  Ieder jaar vind je de mooiste bloemen in Pluktuin Do It Yourselves, net buiten winterswijk. In de zomermaanden mag iedereen uit al die bloemenpracht de mooiste bloeiers plukken voor een zelfgemaakt en duurzaam boeket. Puur plukgeluk!

Landgoed Mentink

winterswijk, Gelderland (6.08km)  -  Landgoed Mentink is een authentiek bosgebied waar je heerlijk terechtkunt voor een wandeling door oude bomenlanen en langs de akkers.

De Mondriaan Route

winterswijk, Gelderland (6.65km)  -  Treed letterlijk in de voetsporen van de bekende Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan en ontdek de plekken waar hij leefde en werkte met de wandelroutes van De Mondriaan Route.

De MuseumFabriek

winterswijk, Gelderland (7.27km)  -  Bij De MuseumFabriek bewonder je weefmachines maar ook fossielen van mammoeten en andere historische dieren. Daarnaast wordt de textielgeschiedenis van Winterswijk hier vertelt.

Escape Room Winterswijk

winterswijk, Gelderland (7.31km)  -  Bij Escape Room Winterswijk kun je twee heel verschillende games spelen! Ontdek het mysterie van schilder Mondriaan of battel tegen elkaar in de Après-ski bar. Welk team wint de geheime hoofdprijs?

Hoe Piet Mondriaan begon...

winterswijk, Gelderland (7.35km)  -  Piet Mondriaan zette zijn eerste stappen op het kunstenaarspad in Winterswijk. Hier begon zijn carrière als wereldberoemde kunstenaar. Villa Mondriaan toont de werken uit zijn eerste jaren.

Recreatiepark Sevink Molen

winterswijk, Gelderland (8.95km)  -  Kom heerlijk een dagje of een weekend spelen en logeren bij Recreatiepark Sevink Molen. De kinderen spelen naar hartelust in de indoor speeltuin terwijl kampeerders genieten van het uitgestrekte natuurgebied.

Logeerboerderij Erve Paske

lievelde, Gelderland (9.22km)  -  Kom met de hele familie overnachten op het platteland! Op logeerboerderij Erve Paske maak je het boerenleven van dichtbij mee en er is speciale aandacht voor de mindervalide mens.

Kaasboerderij Weenink

lievelde, Gelderland (9.27km)  -  Op kaasboerderij Weenink wordt rauwe melk verwerkt in overheerlijke boerenkaas. De kazen liggen te rijpen in de kaaskelder waar je onder begeleiding een kijkje mag nemen. Proeven kan natuurlijk ook. In de Landwinkel zijn diverse streekproducten te...

Wijngaard De Reeborghesch

winterswijk kotten, Gelderland (9.57km)  -  Tegen de Duitse grens ligt Wijngaard De Reeborghesch. De druivenrassen Johanniter, Solaris en Regent gedijen prima in deze omgeving. Proef van deze bekroonde Nederlandse wijnen en geniet van de uitleg van wijnbouwer Henk Marmelstein.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin Bredevoort