Uitstapjes vlakbij Landgoed Mentink

Theater De Storm Winterswijk

winterswijk, Gelderland (2.83km)  -  Een avondje genieten van een mooie voorstelling? Of met collega's het podium beklimmen? Theater De Storm in Winterswijk is hiervoor hét theater in de Achterhoek!

Wereld van Wenters

winterswijk, Gelderland (3.27km)  -  Bezoek museum Wereld van Wenters en ontdek drie woningen van vroeger. Waaronder een oude bakkerij die teruggebracht is in de oude staat.

Recreatiepark Sevink Molen

winterswijk, Gelderland (3.27km)  -  Kom heerlijk een dagje of een weekend spelen en logeren bij Recreatiepark Sevink Molen. De kinderen spelen naar hartelust in de indoor speeltuin terwijl kampeerders genieten van het uitgestrekte natuurgebied.

Mondriaan Route

winterswijk, Gelderland (3.28km)  -  Treed letterlijk in de voetsporen van de bekende Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan en ontdek de plekken waar hij woonde en werkte met de wandelroutes van De Mondriaan Route.

Hoe Piet Mondriaan begon...

winterswijk, Gelderland (3.56km)  -  Piet Mondriaan zette zijn eerste stappen op het kunstenaarspad in Winterswijk. Hier begon zijn carrière als wereldberoemde kunstenaar. Villa Mondriaan toont de werken uit zijn eerste jaren.

De MuseumFabriek

winterswijk, Gelderland (3.71km)  -  Bij De MuseumFabriek bewonder je weefmachines maar ook fossielen van mammoeten en andere historische dieren. Daarnaast wordt de textielgeschiedenis van Winterswijk hier verteld.

Escape Room Winterswijk

winterswijk, Gelderland (3.77km)  -  Welk team wint de geheime hoofdprijs? Speel verschillende games en kom erachter! Ontdek het mysterie van de schilder Mondriaan of battle tegen elkaar in de Après-ski bar.

Pluktuin Do It Yourselves

winterswijk woold, Gelderland (4.24km)  -  Ieder jaar vind je de mooiste bloemen in Pluktuin Do It Yourselves, net buiten winterswijk. In de zomermaanden mag iedereen uit al die bloemenpracht de mooiste bloeiers plukken voor een zelfgemaakt en duurzaam boeket. Puur plukgeluk!

Wijngaard Hesselink

winterswijk henxel, Gelderland (6.36km)  -  Ontdek alles over wijn tijdens een rondleiding of proeverij op Wijngaard Hesselink. Het hele jaar zijn deze wijnproeverijen te boeken. Vijf soorten wijn, stokbrood en kaas: op en top genieten!

Wijngaard Schepershof

groenlo, Gelderland (6.72km)  -  Wijngaard Schepershof biedt mooie rondleidingen door de wijngaard, waarbij de wijn kan worden geproefd. Ook is er een prachtige siertuin en rozenverkoop.

Kaasboerderij Weenink

lievelde, Gelderland (7.06km)  -  Op kaasboerderij Weenink wordt rauwe melk verwerkt in overheerlijke boerenkaas. De kazen liggen te rijpen in de kaaskelder waar je onder begeleiding een kijkje mag nemen. Proeven kan natuurlijk ook. In de Landwinkel zijn diverse streekproducten te...

Steengroeve Winterswijk

winterswijk ratum, Gelderland (7.09km)  -  Wandel na sluitingstijd met een gids door de steengroeve van Winterswijk en kom erachter wat hier allemaal uit de bodem opduikt. En welke vogel hier ieder jaar broedt!

Logeerboerderij Erve Paske

lievelde, Gelderland (7.37km)  -  Kom met de hele familie overnachten op het platteland! Op logeerboerderij Erve Paske maak je het boerenleven van dichtbij mee en er is speciale aandacht voor de mindervalide mens.

Escaperoom Groenlo

groenlo, Gelderland (7.56km)  -  Ga terug naar het jaar 1627 in Escaperoom Groenlo. Bij de troepen van Prins Frederik Hendrik komt het bericht binnen dat de Spanjaarden hem willen vermoorden. Ben jij op tijd om dit te voorkomen?

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed Mentink