1

Uitstapjes vlakbij Stadsboerderij Grolle

Escaperoom Groenlo

groenlo, Gelderland (0.06km)  -  Ga terug naar het jaar 1627 in Escaperoom Groenlo. Bij de troepen van Prins Frederik Hendrik komt het bericht binnen dat de Spanjaarden hem willen vermoorden. Ben jij op tijd om dit te voorkomen?

Grolsch Brouwhuys De Lange Gang

groenlo, Gelderland (0.16km)  -  De eerste Grolsch-biertjes werden niet in Enschede gebrouwen. Nee, Groenlo is de plek waar het bier voor het eerst gemaakt werd. Dit museum vertelt het verhaal.

Stadsmuseum Groenlo

groenlo, Gelderland (0.32km)  -  In Stadsmuseum Groenlo beleef je de geschiedenis van de Tachtigjarige oorlog met een maquette, kaarten en bodemvondsten.

Wijngaard Schepershof

groenlo, Gelderland (1.61km)  -  Wijngaard Schepershof biedt mooie rondleidingen door de wijngaard, waarbij de wijn kan worden geproefd. Ook is er een prachtige siertuin en rozenverkoop.

Pitch&Putt Golf Groenlo

groenlo, Gelderland (1.87km)  -  Een flinke slag en daar vliegt het golfballetje door de lucht, zo het weidse uitzicht van Pitch&Putt Groenlo in.

Openluchtmuseum Erve Kots

lievelde, Gelderland (3.01km)  -  Ontdek het landleven van vroeger met authentieke boerderijen en demonstraties van oude ambachten in Openluchtmuseum Erve Kots.

Kaasboerderij Weenink

lievelde, Gelderland (3.15km)  -  Op kaasboerderij Weenink wordt rauwe melk verwerkt in overheerlijke boerenkaas. De kazen liggen te rijpen in de kaaskelder waar je onder begeleiding een kijkje mag nemen. Proeven kan natuurlijk ook. In de Landwinkel zijn diverse streekproducten te...

Logeerboerderij Erve Paske

lievelde, Gelderland (3.62km)  -  Kom met de hele familie overnachten op het platteland! Op logeerboerderij Erve Paske maak je het boerenleven van dichtbij mee en er is speciale aandacht voor de mindervalide mens.

Hof van Eckberge

eibergen, Gelderland (6.09km)  -  Klimmen, klauteren, lasergamen, bowlen of wandelen door de dierentuin waar je nandoes, prairiehondjes en wasberen tegenkomt. In de Hof van Eckberge verveel je je nooit, ook niet als het regent. Het belevingspark heeft binnen- en buitenspeeltuinen.

Museum De Scheper

eibergen, Gelderland (6.9km)  -  Museum De Scheper laat de hele geschiedenis van Eibergen zien: van de eerste tekenen van menselijk leven tot gebruiksvoorwerpen uit eind vorige eeuw.

Openluchttheater Eibergen

eibergen, Gelderland (7.1km)  -  Bezoek Openluchttheater Eibergen en ontdek de variatie aan activiteiten! Van kindervoorstellingen en het Achterhoeks Straatfestival tot theater- en popconcerten van onder andere Ilse DeLange, Bløf, Typhoon en nog meer!

Landgoed Mentink

winterswijk, Gelderland (7.6km)  -  Landgoed Mentink is een authentiek bosgebied waar je heerlijk terechtkunt voor een wandeling door oude bomenlanen en langs de akkers.

Huifkarverhuur Henk van Laar

rekken, Gelderland (8.22km)  -  Een huifkartocht is de ideale manier om van de Achterhoek te genieten. Een ervaren koetsier heeft de teugels in handen, maar het is ook mogelijk zelf te mennen!

Recreatiepark Sevink Molen

winterswijk, Gelderland (8.86km)  -  Kom heerlijk een dagje of een weekend spelen en logeren bij Recreatiepark Sevink Molen. De kinderen spelen naar hartelust in de indoor speeltuin terwijl kampeerders genieten van het uitgestrekte natuurgebied.

Zwembad Jaspers

winterswijk, Gelderland (9.2km)  -  Zwembad Jaspers in Winterswijk biedt alles voor zowel ontspanning als inspanning in het water.

Kinderboerderij Heemtuin Freriks

winterswijk, Gelderland (9.34km)  -  Kom eens langs bij Freriks, een heemtuin en kinderboerderij in één. Prachtige planten uit de Achterhoek en heel veel dieren zorgen voor een geweldig uitstapje.

Zwembad 't Spilbroek

neede, Gelderland (9.61km)  -  Laat je meevoeren met de stroomversnelling of geniet van het heerlijke bubbelbad. Zwembad 't Spilbroek biedt ontspanning voor het hele gezin!

Zwembad 't Timpke

borculo, Gelderland (9.77km)  -  Een paar minuutjes onder de zonnebank, lekker poedelen in één van de drie bassins en daarna een potje squash: bij zwembad 't Timpke kun je alle kanten op.

Gerrie's Glasmuseum

rekken, Gelderland (10.01km)  -  Laat je verwonderen door de veelzijdige wereld van glas! Bekijk de voorstellingen die allerlei soorten en kleuren glas bevatten en drink gezellig een kop koffie of thee als afsluiting.

Brandweermuseum Borculo

borculo, Gelderland (10.13km)  -  Kruip in de huid van een brandweerman! Het Brandweermuseum in Borculo heeft een enorme verzameling van brandweerspullen. Van brandweerauto's tot handpompen en helmen.

Theater De Storm Winterswijk

winterswijk, Gelderland (10.17km)  -  Een avondje genieten van een mooie voorstelling? Of met collega's het podium beklimmen? Theater De Storm in Winterswijk is hiervoor hét theater in de Achterhoek!

Kristalmuseum

borculo, Gelderland (10.34km)  -  Alles glimt in het Kristalmuseum. Hier zie je een prachtige collectie mineralen, edelstenen, fossielen en kristallen.

Wereld van Wenters

winterswijk, Gelderland (10.53km)  -  Bezoek museum Wereld van Wenters en ontdek drie woningen van vroeger. Waaronder een oude bakkerij die teruggebracht is in de oude staat.

Speeltuin De Koppel

borculo, Gelderland (10.64km)  -  Speeltuin De Koppel in Borculo is een buitenspeeltuin met verschillende speeltoestellen. Ook worden er allerlei andere activiteiten georganiseerd.

De Mondriaan Route

winterswijk, Gelderland (10.75km)  -  Treed letterlijk in de voetsporen van de bekende Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan en ontdek de plekken waar hij leefde en werkte met de wandelroutes van De Mondriaan Route.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stadsboerderij Grolle