Uitstapjes vlakbij Synagoge Aalten

Nationaal Onderduikmuseum

aalten, Gelderland (0.25km)  -  Het Gelderse dorpje Aalten herbergde tijdens de Tweede Wereldoorlog de meeste onderduikers van Nederland. Nationaal Onderduikmuseum vertelt dit verhaal vanuit meerdere perspectieven.

's maandags gesloten 

Korenmolen De Lelie

aalten, Gelderland (1.12km)  -  Korenmolen De Lelie is een kleine korenmolen in Aalten. De molen staat in de achtertuin van molenmaker Henk Vaags en is alleen van buiten te bewonderen.

geopend op afspraak of bel  

Zwembad 't Walfort

aalten, Gelderland (1.77km)  -  Zwembad 't Walfort heeft een binnen- en buitenbad. In de winter geniet je binnen van het bubbelbad en het stoombad. In de zomer van het heerlijke, verkoelende water van het buitenbad!

elke dag geopend 

Wijngoed De Hennepe

aalten, Gelderland (1.81km)  -  Proef heerlijke wijnen bij Wijngoed De Hennepe tijdens een rondleiding door de wijngaard. Smaakt dat naar meer? De Achterhoekse wijnen worden aan huis verkocht!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag 

Suzie's Farm

aalten, Gelderland (2.23km)  -  Kom gezellig een dagje brunchen, lunchen of dineren bij Suzie's Farm. Bij Suzie's Farm kun je lekkere gerechten eten en de ingredi├źnten, die van hun eigen boerderij komen, kopen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Camping-chaletpark Boomans

aalten, Gelderland (2.71km)  -  Camping-chaletpark Boomans is een kleine, maar gezellige en groene camping in de Achterhoek. Voor gezinnen met kleine kinderen is dit de ideale camping.

elke dag geopend 

Kunst en cultuur snuiven in de Koppelkerk

bredevoort, Gelderland (2.96km)  -  Kom langs bij een kunstexpositie of schuif aan bij een concert. In de Koppelkerk is altijd wel iets te doen op het gebied van kunst en cultuur.

lang weekend (vr za zo) 

Bredevoort Boekenstad

bredevoort, Gelderland (3.19km)  -  Het kleine stadje Bredevoort is bekend om haar vele boekwinkels. De echte boekliefhebber mag dit niet missen!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Boerderijmuseum De Neeth

aalten, Gelderland (3.7km)  -  Ontdek het huishoudelijke leven van de Achterhoek in Boerderijmuseum De Neeth.

vandaag nog gesloten, geopend 1 juli t/m 31 augustus, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Intratuin Bredevoort

bredevoort, Gelderland (3.74km)  -  Tuinbenodigdheden, planten, vijvers en tuinmeubels: Intratuin Bredevoort heeft het allemaal in huis.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Gastenverblijf Huize Nijhof

aalten, Gelderland (4.17km)  -  Geniet in een prachtige groene Achterhoekse omgeving van een verblijf in Huize Nijhof. Dat is heerlijk ontspannen midden in de natuur van Aalten.

elke dag geopend 

Vakantiepark De Twee Bruggen Achterhoek

winterswijk, Gelderland (5.22km)  -  Vind rust en ontspanning in de mooie omgeving van de Achterhoek, met alle luxe van thuis. Boek een vakantiehuisje bij Vakantiepark De Twee Bruggen en geniet van een welverdiende vakantie.

elke dag geopend 

Vakantiepark De Twee Bruggen

winterswijk, Gelderland (5.22km)  -  Vakantiepark De Twee Bruggen ligt in de heerlijke rustige Achterhoek, aan het riviertje de Slinge. Dit beekje leent zich voor kano├źn, vissen of pootjebaden. Het park heeft zowel huisjes als een kampeerterrein.

elke dag geopend 

Alpaca Ranch d'n Achterhoek

heurne, Gelderland (5.97km)  -  Ontmoet alpaca's op Alpaca Ranch d'n Achterhoek. Kom koffiedrinken met de lieve beestjes of maak samen een wandeling. Reserveren is verplicht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 27 26 05 15 

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

winterswijk, Gelderland (7.19km)  -  Wie houdt van rust, ruimte en natuur, spoede zich naar Buitenplaats In Den Olden Bongerd. Deze camping biedt alles waar een natuurliefhebber naar verlangt!

elke dag geopend 

Landgoed Mentink

winterswijk, Gelderland (9.47km)  -  Landgoed Mentink is een authentiek bosgebied waar je heerlijk terechtkunt voor een wandeling door oude bomenlanen en langs de akkers.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Synagoge Aalten