Uitstapjes vlakbij Grenslandmuseum Dinxperlo

Het Theepottenmuseum

aalten, Gelderland (3.29km)  -  Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een theepot van gemaakt. Het Theepottenmuseum bewaart een hele verzameling 'gekke theepotten', van hondjes tot een spaceshuttle waar echte thee uitkomt!

Wildpark Anholter Schweiz

(5.24km)  -  Wildpark Anholter Schweiz, ook wel biotopwildpark, is een gigantisch natuurpark waar meer dan vijftig dieren in een natuurlijke omgeving leven. Het is een mooi park om te wandelen; er ligt zes kilometer aan wandelpaden.

Kinderboerderij Engbergen

gendringen, Gelderland (7.2km)  -  Kom langs bij Kinderboerderij Engbergen, een beestachtig leuk uitstapje voor kinderen en hun (groot)ouders. Ontmoet varkentjes, herten en knuffelbare konijnen.

DRU Cultuurfabriek

ulft, Gelderland (8.09km)  -  DRU Cultuurfabriek is een hippe plek in een oud fabriekspand van de DRU ijzergieterij in Ulft. De verschillende zalen worden gebruikt voor theater, concerten en films. Naast landelijke acts is er veel ruimte voor kunst en cultuur uit de Achterhoek.

DRU Industriepark

ulft, Gelderland (8.09km)  -  De oude ijzergieterij van Ulft heeft een compleet nieuwe bestemming! In de gerenoveerde fabriekspanden smelten evenementen en exposities, kunst en cultuur, historie en innovatie samen tot één nieuwe bedrijvigheid.

Korenmolen De Lelie

aalten, Gelderland (8.58km)  -  Korenmolen De Lelie is een kleine korenmolen in Aalten. De molen staat in de achtertuin van molenmaker Henk Vaags en is alleen van buiten te bewonderen.

Bezoekerscentrum Min40Celsius

varsselder, Gelderland (9.48km)  -  Het is er gelukkig niet zo koud als de naam doet vermoeden. Wel leer je hier alles over de IJstijd in de Achterhoek. Hoe zag het landschap er toen uit en welke invloed heeft de ijstijd gehad op de ontwikkeling ervan?

Wijngoed Montferland

gendringen, Gelderland (9.51km)  -  Geniet van de prachtige Achterhoekse omgeving bij Wijngoed Montferland. Ontdek hoe Achterhoekse wijn wordt gemaakt en proef hoe lekker het is!

Synagoge Aalten

aalten, Gelderland (9.52km)  -  Joods leven in Nederland. Bekijk exposities rondom Joodse kunst, cultuur of religie in de gerestaureerde Aaltense synagoge en maak kennis met het Jodendom.

Future Fun Ballooning

varsseveld, Gelderland (9.69km)  -  Klaar voor een ballonvlucht? Future Fun Ballooning neemt de bezoeker mee de lucht in. Het is ook mogelijk om vanaf een eigen locatie te vliegen.

Nationaal Onderduikmuseum

aalten, Gelderland (9.75km)  -  Het Gelderse dorpje Aalten herbergde tijdens de Tweede Wereldoorlog de meeste onderduikers van Nederland. Nationaal Onderduikmuseum vertelt dit verhaal vanuit meerdere perspectieven.

Wijngoed De Hennepe

aalten, Gelderland (9.97km)  -  Proef heerlijke wijnen bij Wijngoed De Hennepe tijdens een rondleiding door de wijngaard. Smaakt dat naar meer? De Achterhoekse wijnen worden aan huis verkocht!

Laco zwembad Oude IJsselstreek

terborg, Gelderland (10.05km)  -  Laco zwembad Oude IJsselstreek heeft een binnenbad en een buitenbad. Of je nu meters wilt maken in het banenbad of lekker wilt spetteren, het kan allemaal. Geniet in het zomerseizoen van de frisse buitenlucht en duik in het buitenbad.

't Pannekoekhuis Westendorp

westendorp, Gelderland (11.14km)  -  Stel een pannenkoek samen bij 't Pannekoekhuis Westendorp met keuze uit wel vijftig ingrediënten. Geniet van heerlijke lekkernijen in een gezellige omgeving.

Zwembad 't Walfort

aalten, Gelderland (11.22km)  -  Zwembad 't Walfort heeft een binnen- en buitenbad. In de winter geniet je binnen van het bubbelbad en het stoombad. In de zomer van het heerlijke, verkoelende water van het buitenbad!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Grenslandmuseum Dinxperlo