Uitstapjes vlakbij 't Pannekoekhuis Westendorp

Laco zwembad Oude IJsselstreek

terborg, Gelderland (4.86km)  -  Laco zwembad Oude IJsselstreek heeft een binnenbad en een buitenbad. Of je nu meters wilt maken in het banenbad of lekker wilt spetteren, het kan allemaal. Geniet in het zomerseizoen van de frisse buitenlucht en duik in het buitenbad.

Wijngaard De Oogsthoek

zelhem, Gelderland (5.42km)  -  Goede wijn maken kunnen ze bij wijngaard De Oogsthoek als de beste! Deze wijngaard in de mooie omgeving van Zelhem verbouwt verschillende druivenrassen en maakt de lekkerste wijnen. Proef het zelf!

DRU Cultuurfabriek

ulft, Gelderland (6.42km)  -  DRU Cultuurfabriek is een hippe plek in een oud fabriekspand van de DRU ijzergieterij in Ulft. De verschillende zalen worden gebruikt voor theater, concerten en films. Naast landelijke acts is er veel ruimte voor kunst en cultuur uit de Achterhoek.

DRU Industriepark

ulft, Gelderland (6.42km)  -  De oude ijzergieterij van Ulft heeft een compleet nieuwe bestemming! In de gerenoveerde fabriekspanden smelten evenementen en exposities, kunst en cultuur, historie en innovatie samen tot één nieuwe bedrijvigheid.

Museum Smedekinck

zelhem, Gelderland (6.93km)  -  Kom op bezoek bij museumboerderij Smedekinck en kom alles te weten over vervlogen tijden van het Achterhoekse Zelhem. Er is een compleet ingerichte ouderwetse boerenwoonkeuken.

Skyzone Rozengaarde

doetinchem, Gelderland (8.05km)  -  Durfallen opgelet! Ga op avontuur in Skyzone Rozengaarde. Spring, klim en klauter over de obstakels van Superjump of ga een potje voetballen. Bekijk wat Skyzone voor jou in huis heeft: Superjump: Een spectaculaire trampolinearena waarin niet...

Bezoekerscentrum Min40Celsius

varsselder, Gelderland (8.33km)  -  Het is er gelukkig niet zo koud als de naam doet vermoeden. Wel leer je hier alles over de IJstijd in de Achterhoek. Hoe zag het landschap er toen uit en welke invloed heeft de ijstijd gehad op de ontwikkeling ervan?

Het Theepottenmuseum

aalten, Gelderland (10.4km)  -  Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een theepot van gemaakt. Het Theepottenmuseum bewaart een hele verzameling 'gekke theepotten', van hondjes tot een spaceshuttle waar echte thee uitkomt!

Grenslandmuseum Dinxperlo

dinxperlo, Gelderland (11.14km)  -  De grens blijft een bijzonder fenomeen. Boeven proberen hem illegaal over te steken en een grens kan zomaar een woonwijk splijten. In het Grenslandmuseum In Dinxperlo is alles te vinden over de grensgeschiedenis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 't Pannekoekhuis Westendorp